-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar donanım uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Arkadaşlar merhaba, aklım da bir düşüne var ve bunu hayata geçirmem için istediğim bir domainin com.tr uzantısını almak istiyorum ki bildiğiniz üzere
* Ticaret odasından alınmış olan "Faaliyet Belgesi", "Ticari Sicil Belgesi", "Oda Sicil Kayıt Sureti" ya da Türkiye Ticaret Sicil Gazetesi'nde yayınlanmış olan ticaret ünvanı ilanı,
* Türk Patent Enstitüsü'nden alınmış "Marka Tescil Belgesi" ya da "Marka Başvuru Belgesi",
* Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası'ndan alınmış olan "Sicil Tasdiknamesi" ya da "Ticari Sicil Gazetesi",
Bunlar dan her hangi birine ihtiyaç var. Ve benim açacağım site işimle alakalı olmdığı için TPE'den marka tescil belgesi almam lazım, bana bu konu da yardımcı olabilecek arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Ne yapmam lazım nereden almam lazım alırken ne gerekli vs .. Şimdiden teşekkür ederim
Kuva-i Kafsinkaf
cem310
Kişisel bir mesajdır.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
matba
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İsimtescil yada direk tpo sitesinden online olarak ala bilirsin gereken evraklar isimtescil gönderiyor. tpo sitesinden başvuruda bulunursan online olarak halletmeniz gerekiyor. top sitesinden direk başvuru ucuza mal oluyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar donanım uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Bu arada şimdi Türk Patent Enstitüsü'nü aradım konuştum, ön yazı kağıdını yani marka için başvuru yaptığım kağıdı 1.5 ay dan önce gönderemezlermiş mecbur gidip elden vermek gerekiyormuş.
Kuva-i Kafsinkaf