anilgzl
Mobilya Dekorasyon
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mobilya Dekorasyon
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
İyice düşünmek lazım. 20.000 TL'nin hepsini riske etmek tehlikelidir. Eğer ki yatırımınız, yatırdığınız parayı karşılamazsa nasıl ve neyle bankaya geri ödenebileceği düşünülmelidir.
Aslında yatırım uzmanlarından da fikir edinmek lazım, piyasaya da neye rağbet var; uzun vade de neler kazanç getirebilir diye.
Verebileceğim bir fikrim yok ancak eğer ki internetten bir iş kurmak istiyorsanız iki kere düşünün.
"...bir daha gel, gel samsundan..."
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Yapımcısı
-
-
Ad Soyad
B** i**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
5 farklı sektörde ingilizce site açın, hostinglerini vs. bir yıllık satın alın. Daha sonrasında geriye kalan para ile bir iki tema alırsınız ve özgün makale yazımıza harcarsınız. Adsenseden de aylık 3k-4k kazanırsınız.
lmontube
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / K
-
Meslek
özel
-
-
Ad Soyad
J** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
mert kardes islami bir facebook sayfasi acardim..bir tane bloggerden blog kurup adsense hesabini onaylatirdim...sonra facebook a sayfanin tanitim icin 5 bin lira bir bütce ayirirdim ve sayfayi hitli bir hale getirirdimki islami sayfalarin suan facebook gelirleri aylik 4-5 bin dolar arasi ...ve inanailmaz gidiyor facebook sayfasi....benden sana tavsiye bu isi yap....ama yok dersen bu is olmaz yabanci dizi isine gir....ben bu sektördeyim ve güzel para var..
1 kişi bu mesajı beğendi.
haber58
Doğruluk dost kapısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
20 bin TL lik bir bütçem olsa online otobüs bileti satmayı düşünürdüm. Cok güzel bir domain ile iyi bir tasarım ve bir çok otobüs şirketinin biletini online satmak süper bir iş. Her biletten 1 TL kalsa ve 500 bilet satsan yeter günlük. Tabiki sitenin tanıtılması ve iyi bir altyapı kurulması gerek. İlk başda da domainin iyi olması ...
NETFLIX GURUBUMUZA HEMEN ORTAK OLMAK İÇİN TIKLAYIN
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
20.000 TL para mı ki? Bazı insanlar bir günde kaybediyor bu parayı. 1-1 de toplarsın 3-3 de. Yatırımın düşük olduğu için gelirinde düşük olacaktır. Ama websitesine yatırım yapmak istiyorsun heralde? Adsense gelirli, geleceğini iyi gördüğün bir siteyi uygun fiyata alıp. Biraz adwords, biraz sitelere reklamlar, birazda seo ile ayda 1000-2000 falan toplarsın. 6-7 ayda harcadıgını kazanırsın sonra kara geçersin. Tabi herşey olumlu gittiği sürece :)
Ek Olarak:
haber58 adlı üyeden alıntı
20 bin TL lik bir bütçem olsa online otobüs bileti satmayı düşünürdüm. Cok güzel bir domain ile iyi bir tasarım ve bir çok otobüs şirketinin biletini online satmak süper bir iş. Her biletten 1 TL kalsa ve 500 bilet satsan yeter günlük. Tabiki sitenin tanıtılması ve iyi bir altyapı kurulması gerek. İlk başda da domainin iyi olması ...
nettenbiletal.com 100 tl ye satılır :D
Giyse.com - Giyim Moda, Ayakkabı, Çanta ve Aksesuar Online Alışveriş
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Lojistik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Haber sitesi açardım :). 12.000 lira AA tam abonelik alırdım, kalanı ile SEO ve diğer gerekli eksenler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
IT
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Çocuk ve kadın ürünlerine yoğunlaş. Kim ne derse desin bu iki kalem en çok satış yapılanlar.