-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog. / Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ü** G**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Hepinize merhaba, şüphesiz mobil platformlardaki uygulamaların kullanım alanları çok yüksek sormak istediğim ise aktif olarak kullandığınız yada yakın zamanda kullanmayı düşündüğünüz ücretli ve ücretsiz webmaster programları.
Apple, Android, Blackberry farkı olmadan yazarsanız sevinirim, BB önceliklidir benim için, hem herkes için sağlam bir liste oluşturmuş oluruz.
Uygulamaların Listesi ;
yasinatagun : Feedly adlı programı kullanıyorum. İnternet sitelerinde (genellikle bloglar) gezmek yerine, bu siteye bir site kaydediyorsun veya istediğin bir kelimeyi aratıyorsun. ve blog yazılarını çok harika şekilde okuyorsun.
Ne işime yarar dersen, web tasarım ile alakalı tüm blogları takip ediyorum bu uygulamadan. liste halinde hangisinin okunmadığınıda görüyorum. Yolda, cafede orda burda kendimi geliştirmemde ve yeni teknolojileri öğrenmemde yardımcı oluyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bende takipteyim, tavsiyelerle güzel bir liste çıkar umarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
WordPress Dev.
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Feedly adlı programı kullanıyorum. İnternet sitelerinde (genellikle bloglar) gezmek yerine, bu siteye bir site kaydediyorsun veya istediğin bir kelimeyi aratıyorsun. ve blog yazılarını çok harika şekilde okuyorsun.
Ne işime yarar dersen, web tasarım ile alakalı tüm blogları takip ediyorum bu uygulamadan. liste halinde hangisinin okunmadığınıda görüyorum. Yolda, cafede orda burda kendimi geliştirmemde ve yeni teknolojileri öğrenmemde yardımcı oluyor.
senvedat
Webmaster/Grafiker/Editör
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** Ş**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
İphone' da Google Analytics ve Google Adsense uygulamaları çok kullanışlı. Bilgisayardan değil oradan yapıyorum incelemeleri o kadar :)
Farklı uygulamalara da ihtiyaç duyuyorum,bu alanda çok arama yaptım elle tutulur birşeyler bulamadım :)
Takip.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog. / Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ü** G**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Konuda güncelleme yaptım, aklınıza gelen diğer programları da yazabilirsiniz çok güzel olur, diğer arkadaşların görmesini sağlamak içinde arada konuyu üste taşımak gerek tabi ki.
Son olarak bulmuş olduğum bir site analiz aracı mevcut android işletim sistemi için yazılmış. İncelemesini yaptım fakat java kodlarında ve algoritmalarda sıkıntı var buna bağlı olarak site analizi sırasında değerler yanlış çıkmakta. Yapımcısı ile iletişim kurmaya çalışıyorum mimarisi hakkında bilgi alabilirsem, kendi geliştirmiş olduğumuz web sitesindeki güncel algoritmaları kullanıp programı düzeltebilirim.