-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Domain firmalarının hiç birinde geri iade diye bir şey yok diye biliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Satış Danışmanı
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
80 liraya alan adı mı satılır? bilmeden başka birşey mi satın aldım?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Çağrı merkezi
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba, aynı durumu yaşayan arkadaşım vardı. İnşallah ödemeyi, paypal gibi bir şirket aracılığıyla yaptınız aksi takdirde biraz sıkıntı yaşayabilirsiniz. Lütfen benimle iletişime geçer misiniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Satış Danışmanı
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
herkes iade almış sevindim. keşke araştırsaydım ama böyle bir duruma başvuracaklarını bilemedim. 1$ dedilerse 1$ olmalı. Kendilerinin sitesinde görünüyor bu. Neden daha fazla çekiyor ki? Paypalla çekmiştim. Paypala da yazarım. Onlara da mail attım zaten 24 saat içinde cevap alırsınız diye mail geldi. yarın mail almazsam bir daha yazarım. Paypalla da iletişime geçiyorum şimdi.
Ek Olarak: Maili de attık bakalım ne olacak. alan adını da umarım hemen salarlar. başka bir yerden alacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Telekomünikasyon
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Paypal müşteri hizmetlerine durumu anlat geri alırsın.
Ek Olarak: Ucuz etin yahnisi pahalıya patlarmış. Özetliyelim, eti ucuza aldık yahniyi yaptık yedik, hastahanelik olduk doktor amcada ücreti aldı ettimi 20 domain parası halbuki 2 domain parasına markum.net hasta etmeden satıyor :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Satış Danışmanı
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
cidden prince giderken evdeki bulgurdan olduk. 80 liraya 4 tane alan adı alırım indirimsiz. ama bırakmam o parayı Allah'ın izniyle. sahtekarlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Telekomünikasyon
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Umarım bu sana bir ders olmuştur, 39 yerin 390 çekilseydi ve sana yardımcı olamasalar dı ne olucaktı kim kurtarıcaktı seni yazık günah değil mi 10 kuruş fazla ver türk ten al yarın bir durum olduğun da git kapısına yapış bak ben 1998 den beri markum.net ile çalışıyorum pahalıdır evet ama kalitelidir. elin yabancılarına kazandırmayın boşverin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Satış Danışmanı
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Çok iyi ders oldu bana ama 3 kuruşluk is yapıyoruz. 10 kuruş fazla vermek zor geliyor. Org domain isimtescilde godaddy sen daha ucuzdu. Keşke öyle yapaydim. Neyse olan oldu.
Hadi parayı halleetik diyelim. Domain kilitlenir mi peki? Hemen satin alınabilir mi? Simdi o cikti basa