lostyazilim
tr.link

Dünyada bir ilke imza atacak projemiz için desteğinizi bekliyoruz.

13 Mesajlar 1.802 Okunma
lstbozum
tr.link

backstreetboy backstreetboy WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 112
  • Beğeniler 9 / 8
  • Ticaret 0, (%0)

olesore adlı üyeden alıntı

Ülkemizde bu tür projelere pek önem verilmese de dünyanın geri kalanında verilmektedir. Bu tür projelerle insanların karşına çıkarak projeleri için destek isteyen bolca kişinin yer aldığı bir site var. Adı Kickstarter

Bence projeni burada paylaşmalısın. Ama öncesinde arkadaşlarında dediği gibi patent alırsan senin adına daha iyi olur.

Ayrıca ileri yönlü çocuk güvenlik kısmı ile geri yönlü çocuk güvenlik kısmında yanlışlık var sanırım ya da bana öyle geldi..

Hocam o siteden haberim var 5 ülke var bunların herhangi birinde vatandaşlık olmasa da ikamet etmen gerekiyor ev atresi ve o ülkedeki bankaya ait bir kredi kartın olması gerekiyor yoksa oraya çoktan başvurmuştum. 16 Milyon dolar bağış toplayanı bile gördüm. Avrupa da bu tür projelere baya destek sağlanıyor. Önemsedikleri aşikar. Projede hata yok detaylı animasyon yaptıramadığım için o kısmı gösteremedik fermuarla değişim yapılacaktır.aşağıyı yukarıya getirilecek.

wmaraci
reklam

stiltasarim stiltasarim Üni Hakkında - Üniversite Kullanıcı
  • Üyelik 06.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi - Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 1370
  • Beğeniler 194 / 204
  • Ticaret 18, (%100)
Hocam linki sildiniz herhalde. Rica etsem tekrardan koyarmısınız? İncelemek istiyorumda.

backstreetboy backstreetboy WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 112
  • Beğeniler 9 / 8
  • Ticaret 0, (%0)

stiltasarım adlı üyeden alıntı

Hocam linki sildiniz herhalde. Rica etsem tekrardan koyarmısınız? İncelemek istiyorumda.

pm gönderildi:)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al