Ülkemizde bu tür projelere pek önem verilmese de dünyanın geri kalanında verilmektedir. Bu tür projelerle insanların karşına çıkarak projeleri için destek isteyen bolca kişinin yer aldığı bir site var. Adı Kickstarter
Bence projeni burada paylaşmalısın. Ama öncesinde arkadaşlarında dediği gibi patent alırsan senin adına daha iyi olur.
Ayrıca ileri yönlü çocuk güvenlik kısmı ile geri yönlü çocuk güvenlik kısmında yanlışlık var sanırım ya da bana öyle geldi..
Bence projeni burada paylaşmalısın. Ama öncesinde arkadaşlarında dediği gibi patent alırsan senin adına daha iyi olur.
Ayrıca ileri yönlü çocuk güvenlik kısmı ile geri yönlü çocuk güvenlik kısmında yanlışlık var sanırım ya da bana öyle geldi..
Hocam o siteden haberim var 5 ülke var bunların herhangi birinde vatandaşlık olmasa da ikamet etmen gerekiyor ev atresi ve o ülkedeki bankaya ait bir kredi kartın olması gerekiyor yoksa oraya çoktan başvurmuştum. 16 Milyon dolar bağış toplayanı bile gördüm. Avrupa da bu tür projelere baya destek sağlanıyor. Önemsedikleri aşikar. Projede hata yok detaylı animasyon yaptıramadığım için o kısmı gösteremedik fermuarla değişim yapılacaktır.aşağıyı yukarıya getirilecek.