-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
öncelikle herkese merabalar arkadaşlar ;
Sizin değerli yorumlarınıza ve önerilerinize ihtiyacım var yorumlarınızı belirtir iseniz çok sevinirim;
gebeyim.net : alan adı iş yapar mı ve nasıl değerlendirilebilir ? Neler yapılabilir
Birde forum sistemi mi yoksa blog tarzında bir sistem kurmak sağlıklı olur sizce ?
Kadın sağlığı ,Gebelik ve Dogum Bilgisi gibi özgün paylaşımlarda bulunularak geliştirilebilir mi ?
Şimdiden teşekkürler..
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Radio Network Teknik
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Kadınlar için özel blog sitesi olabilir. Gebelikte yapılması gerekenler, dikkat edilmesi gerekenker, çocuğa zarar verebilecek etkenler vs. vs. vs.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Merhabalar,
Daha öncede yorum yaptığım gibi bir forum portalı kurun ve orada halime anne adaylarımız bilgi paylaşımlarda bulunsunlar. Daha sonra /ek olarak ise bir fotoğraf paylaşım alanı açabilirsin. Doğum yapan annelerimizin çocuklarının resimlerini paylaşabilirsin.
2 kişi bu mesajı beğendi.
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Hocam neden iş yapmasın? Ben beğendim alan adınızı, yeter ki siz inanın ve emek verin bu işe gerisi elbette gelecektir.
kişisel bloğ • tevfik.org
Vaybe
Vaybe.Net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Güzel domain iyi çalışma yaparsan tutturabilirsin. ülkemizde gebelik hakkında çok bilinçsiz insanlar var kadınlar gebelik üzerine çok araştırma yapıyorlar. tabi forum tarzı veya tartişmalı bir portal olabilir.
https://www.vaybe.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
evet 2 tane hemşire arkadaşla birlikte yapılacak bir proje aslında ,onun için araştırmalarım devam ediyor portal yada forum ? ikisi arasında henüz karar veremedim başka bir portalda değerli bir arkadaş çok güzel şeyler yazmıştı aynen şöyle;
"forum demek güncel üye demek. 25 yaş 40 yaş arası bayanların internet kullanımı ne durumda ? yüzde kaçlık bir kesim düzenli kullanıyor. Facebook twitter kullana bilir fakat forum ? nasıl konu açabilecegini bile bilmez. o yüzden güzel bir wp kurup güncel tutup başarılı olabilirsiniz. "
bende bu yorumdan sonra portala döner gibi oldum ama kararsızım ..
Crixus
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Üzerine Sürekli ve güncel içerik üretilen, ve hedeflediğiniz kitleyi ilgilendiren paylaşım yapılan ve onlara faydalı içerik üreten her domain iş yapar, jenerik olmasa bile
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar donanım uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Domain güzel, eşim hamile ver gün her an gebelikle alakalı sitelere giriyor araştırma yapıyor okuyor :) Bence güzel bir site yapabilirsin hamile kadınlar için ki tutar bence kendi eşimden biliyorum :)
Kuva-i Kafsinkaf
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
@Crixus ve @gokhangok o değerli yorumlarınız için teşekkür ederim çok sağolun şu anda tema üzerine araştırmalara başladım WP kurmayı düşünüyorum bakalım en kısa zaman da blogu hazırlayıp sizlerle paylaşacağım . Tabi bu ay ki gelecek adsense gelirimi tamamen oraya harcayacağım bakalım