-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Pöh
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
şu greenpeace e sinir oldugum kadar hiç birisine sinir olmuyorum. Ayda bir aranıp para mı istenir ya
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Pöh
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
ülkemin kuruluşları varken zırnık koklatmam.
onların gönlü benım cebımdeki parada gibi gozleri. En son aradıklarında azarladım
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Radio Network Teknik
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Karşıyım ben gruba :) Kömürle ısınma odunla ısın. Odun kes sonra gezi parkı eylemi neden çıktı biz görüyoruz. Bu örgütteki üyelerde donsunlar. WM forumu kirletmiyim yorumla.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Pöh
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
:) vermezler valla
ben yardım yapcagım zaman ya camiye yaparım ya lösev'e yaparım.
Temaya hiç yardım yapmadıgım halde ücretsiz hediyeler göndermişlerdi
ama greenpeace oyle degıl :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Bir yere termik santral yapılacakmış, Greenpeace havayı kirletiyor diye eylem yapıyor.
Hidroelektrik santrali kurulacak, doğanın dengesini ve tarımsal sulama düzenini bozuyor, dere alabalıklarının ekolojik yaşamını tehdit ediyor diye Greenpeace eylem yapıyor.
Güneş enerjisi panelleri kurulacak, ortamdaki ısıyı çok fazla ısıtıyor, karbondioksit sera etkisi yapar diye Greenpeace eylem yapıyor.
En iyisi ülkece evlerimize hamster alalım, çarkların içinde koşturup elektrik üretelim. Bu sefer de PETA eylem yapar.
NOT: Arkadaş kendini akıllı zannedip refli link paylaşmış. Ondan bu mevzu. Yoksa onun için de Greenpeace hak getire.
NOT 2: Şu ülkenin gelişimine katkı sağlayacak olup da Greenpeace denen sözde yararlı kuruluşun eylem yapmadığı bir şey var mı?
1 kişi bu mesajı beğendi.