-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hocam siz forum olarak acmissiniz. Piyasada eğitim forumu neredeyse yok gibi. Ama eğitim sitelerinde bir tekel var TTnet Vitamin. Eğer siz bu tekeli asabilirseniz piyasa sizin sayılır. Ama çok büyük bir çabaya ihtiyaç var. Bizde en basta copy pastel ile yaparız diye calismasayfam.com diye domain aldık herşeyi hazırladık birde baktik ki piyasada copy yapacak site yok :) Bizde iptal ettik projeyi domain su an yatıyor...
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Maalesef bu tüm konularda böyle arkadaşlar. Ancak iş seo sitesine, haber ve magazin sitesine geldiği zaman; bunların önünde durulmuyor. Teknoloji sitelerine ise bitiyorum zaten. Eğitim dediğin zaman, orada kalıyoruz. En sağlam kaynakların neredeyse tamamı İngilizce, fakat bizde bu ansiklopedik maddeleri çevirirken ne yapıyorlarsa artık; ortaya kişisel yorum katılmış makalelerden başka bir nane çıkmıyor. Türkçe Vikipedi bir yıl önce 18'inci sıradaydı, şu anda 29'uncu sırada. 5 dakikada 10-15 makale yaz diye söylenirse, ortaya çıkan sonuçta bu oluyor maalesef.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Durgun sular derin akar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
İşte mesele bu. Biraz zaman ayırıp, ortaya güzel eserler çıkarırsanız ve Google Gibi Getir'i sürekli kullanıp indeksletirseniz emin olun, en güzel sistem eğitim siteleridir. Çalınsa bile korkmayın. (Zaten çalanlar bu konular tekrar araştırma gerektirdiği için, kopyalamaya uğraşmıyorlar bile...) Türkçe'de olmayan içeriği, gerçekten değerli içeriği ortaya çıkarmaktır. Sonuç olarak, geniş zamanda bunların değerinin artacağını; sitenizdeki izlenme sayısının sürekli yükseleceğini bilmelisiniz. Ha! bir de tavsiyem aralara liste tarzı ilginç konular ekleyin. Kolay gelsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Durgun sular derin akar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad