-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Graphic Designer
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Psd ci arkadasa komisyon gelmez. Ve sen psd olarak themeforest e koydugun zaman baska birisi satin aldigi takdirde tepe tepe kullanir diyr biliyorum
grafikrin.com | Stunning Ideas | Ücretsiz Grafik Tasarım Elementleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
R** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Satış/kullanım haklarıyla alakalı birşeyler olması gerekiyor, genelde wp-psd-html hepsini aynı arkadaş yapıp farklı kullanıcılar için ayrı ayrı satıyor.
themeking
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web arayüz tasarımcısı
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
psdci :) tasarımı yapar yükler , extended lisansını kapatırsa sadece regular satış yapılabilir. Eğer extended lisansı kapatmadan tasarımınızı birisi satın alıp wp hazırlayıp gönderirse soft rejected alır ve tasarımcının ticket açması gerekir.
Yani senin bilgin dışında o tasarımı markette kullanamaz kimse. Extended lisans tam anlamıyla çalışmanın tüm haklarına sahip olmak değildir. Extended lisans ile çalışmayı sadece bir kez kullanabilirsiniz, bu kullanım da direk satış olamaz. Extended lisans ile aldığınız ürünü ticari kullanımlarda kullanabilirsiniz örneğin wp tema olarak hazırlayıp satış yapabilirsiniz veya bir slider eklentisini çalışmanızda kullanabilirsiniz.
Bunun haricinde genelde kullanılan sistem komisyon üzerinedir. Yani tasarım sahibi ile anlaşıp wp versiyonu yapılır ardından satışa çıkar satışlardan anlaşılan yüzde ile para bölüşülür. Veya komisyon yerine parasını verip işi yaptırabilirsin.
Tasarımlarını da görmek isterim sakıncası yoksa.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
Hocam ben olsam pantentini alır oyle koyardim. Adam aynisini cevirirse tazm. Davasi ile koseyi donerdim :)
Themeking guzel aciklamis :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
434, (%100)
Sen PSD satarsan diğer birisi o psdnin tüm haklarını satın almadan, ürünün hiç bir versiyonunu satışa çıkaramaz. Bizzat kendim tecrübe edindim.
1 kişi bu mesajı beğendi.