adin
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
FACEBOOK SAYFASIDIR.. WEB SİTE DEĞİLDİR...
Merhabalar.
Bazen saatler süren emekler sonunda hazırladığım görseller adi bir insan tarafından anında çalınıyor. Benim maddi çıkar gözetmeden hazırlamış olduğum görsellerden adam para kazanıyor-sapıklık yapıyor bayanlara karşı. Ben sayfayı yeni kurduğum için üye sayım çok az. Adam seneler önce kurmuş ve yüzlerce sayfası var. Bu yüzden benim paylaşımların kaymağını bu adam yiyor. Hazırladığım görsellerin üzerine sayfamın adresini yazıyorum ama adam birşekilde üzerinde ismimi silip kendi sayfalarının ismini yazıyor. Bir de kendi şiirlerimi kendi yazmış gibi sahipleniyor. Benim sayfam kucuk oldugu için 100 paylaşım alırken adam onbinlerce paylasıma ulasıyor. Kendisine ulaşmayı denedim. Hakkımı helal etmediğimi söyledim ama adamda ne şeref var ne de ahlak. Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
bilgisayar mühendisliği
-
-
Ad Soyad
E** F**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Google webmaster üzerinden girdiğin tüm makaleleri anında google'a düşürmeyi sağla sağladıktan sonra onun senden çaldığı tüm makaleler çalıntı olarak görünecektir google özgün içeriği ilk kim girerse ona dikkat eder ve 1. sırada o çıkar yani web master üzerinden makaleyi girer girmez indexletirsen google'da böyle bir sorundan kurtulmuş olacaksın
kabus54
Makale Yazarı ve Editör
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / K
-
Meslek
makale yazarlığı
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
56, (%100)
Geçmiş olsun. Ben bir şey sormak istiyorum. Diyelim ki bizim sitemiz yeni; özgün konumuzu açıyoruz sitemizde. Ardından kaynak göstererek kendimizden daha büyük yerlerde paylaşıyoruz. Bu bizim lehimize mi olur? Alehimize mi? Aynı anda yapsak 2 paylaşımı da yeni sitenin index hızı düşük olduğu için bir sorun teşkil eder mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmaster /İnternet girişimcisi
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Geçmiş olsun bu tarz sorun bendede var siteme özgün içerik giriyorum ama etiketlerimden google beni spam algılayp link düşürüyor. komikleşmeye başladı google. yandex e geçişe yaklaşıldı zaten google un pimi 1 seneye çekilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
paylaşımlarınızda resmin altında adınız yazıyor sizin reklamınız yapılıyor o yazıyı daha güzel yere koyarsanız çalması lehinize olabilir
1 kişi bu mesajı beğendi.
adin
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
arkadaslar yanlıs anladınız beni. web sitesinden değil facebook sayfasından bahsediyorum.
balporsugu; adam yarı amatör sekilde adresi silip kendi adını yazıyor.sorun burada işte.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** D**
-