lostyazilim
tr.link

Özgün içeriklerim çalınıyor

17 Mesajlar 2.633 Okunma
lstbozum
tr.link

adin adin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek öğretmen
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 36
  • Beğeniler 2 / 3
  • Ticaret 1, (%100)
FACEBOOK SAYFASIDIR.. WEB SİTE DEĞİLDİR...

Merhabalar.

Bazen saatler süren emekler sonunda hazırladığım görseller adi bir insan tarafından anında çalınıyor. Benim maddi çıkar gözetmeden hazırlamış olduğum görsellerden adam para kazanıyor-sapıklık yapıyor bayanlara karşı. Ben sayfayı yeni kurduğum için üye sayım çok az. Adam seneler önce kurmuş ve yüzlerce sayfası var. Bu yüzden benim paylaşımların kaymağını bu adam yiyor. Hazırladığım görsellerin üzerine sayfamın adresini yazıyorum ama adam birşekilde üzerinde ismimi silip kendi sayfalarının ismini yazıyor. Bir de kendi şiirlerimi kendi yazmış gibi sahipleniyor. Benim sayfam kucuk oldugu için 100 paylaşım alırken adam onbinlerce paylasıma ulasıyor. Kendisine ulaşmayı denedim. Hakkımı helal etmediğimi söyledim ama adamda ne şeref var ne de ahlak. Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

wmaraci
reklam

heymam2bab heymam2bab Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek bilgisayar mühendisliği
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad E** F**
  • Mesajlar 737
  • Beğeniler 28 / 80
  • Ticaret 20, (%100)
Google webmaster üzerinden girdiğin tüm makaleleri anında google'a düşürmeyi sağla sağladıktan sonra onun senden çaldığı tüm makaleler çalıntı olarak görünecektir google özgün içeriği ilk kim girerse ona dikkat eder ve 1. sırada o çıkar yani web master üzerinden makaleyi girer girmez indexletirsen google'da böyle bir sorundan kurtulmuş olacaksın

• Üyelik 28.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek öğretmen
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 36
  • Beğeniler 2 / 3
  • Ticaret 1, (%100)
teşekkürler hocam ama web sitesi değil. facebook sayfası.

ayrıca yazı değil görsellerim calınıyor. üzerine yazı yazıp hazırladığım görseller. ( facebook sayfa adresim: www.babam.net )

SafakCALiSKAN SafakCALiSKAN lafliyorum.com Kullanıcı
  • Üyelik 11.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Amele V.2
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ş** Ç**
  • Mesajlar 4641
  • Beğeniler 1124 / 1125
  • Ticaret 7, (%100)

heymam2bab adlı üyeden alıntı

Google webmaster üzerinden girdiğin tüm makaleleri anında google'a düşürmeyi sağla sağladıktan sonra onun senden çaldığı tüm makaleler çalıntı olarak görünecektir google özgün içeriği ilk kim girerse ona dikkat eder ve 1. sırada o çıkar yani web master üzerinden makaleyi girer girmez indexletirsen google'da böyle bir sorundan kurtulmuş olacaksın

hangi site daha eski ve hitliyse google kimin ilk yayımladığına bakmaz. güncel bir konuda büyük balık küçük balığı her zaman yutar.

konu sahibi arkadaş istersen facebooka şikayet edebilirsin, senin yayın tarihinle onun yayın tarihi arasında 1 saniye de olsa ilk sen paylaştığın için herşey senin lehine olacaktır. ayrıca sayfa üyeleriyle etkileşime geçerek çalıntı yapan sayfayı şikayet ettirebilirsin

wmaraci
wmaraci

kabus54 kabus54 Makale Yazarı ve Editör Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / K
  • Meslek makale yazarlığı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 406
  • Beğeniler 195 / 60
  • Ticaret 56, (%100)
Geçmiş olsun. Ben bir şey sormak istiyorum. Diyelim ki bizim sitemiz yeni; özgün konumuzu açıyoruz sitemizde. Ardından kaynak göstererek kendimizden daha büyük yerlerde paylaşıyoruz. Bu bizim lehimize mi olur? Alehimize mi? Aynı anda yapsak 2 paylaşımı da yeni sitenin index hızı düşük olduğu için bir sorun teşkil eder mi?

VladiGorgi VladiGorgi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Webmaster /İnternet girişimcisi
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 128
  • Beğeniler 11 / 7
  • Ticaret 2, (%100)
Geçmiş olsun bu tarz sorun bendede var siteme özgün içerik giriyorum ama etiketlerimden google beni spam algılayp link düşürüyor. komikleşmeye başladı google. yandex e geçişe yaklaşıldı zaten google un pimi 1 seneye çekilir.

heymam2bab heymam2bab Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek bilgisayar mühendisliği
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad E** F**
  • Mesajlar 737
  • Beğeniler 28 / 80
  • Ticaret 20, (%100)

depresan adlı üyeden alıntı

hangi site daha eski ve hitliyse google kimin ilk yayımladığına bakmaz. güncel bir konuda büyük balık küçük balığı her zaman yutar.

konu sahibi arkadaş istersen facebooka şikayet edebilirsin, senin yayın tarihinle onun yayın tarihi arasında 1 saniye de olsa ilk sen paylaştığın için herşey senin lehine olacaktır. ayrıca sayfa üyeleriyle etkileşime geçerek çalıntı yapan sayfayı şikayet ettirebilirsin

hocam oldu o zaman kimse yeni site açmasın herkes özgün içerik giriyor başakaları'da bu içeriği çalıyor madem öyle benim kendi sitemde yayınladığım haberlerim var 4 aylık site ve her güncel makale giriyorum başkası'da bu makaleleri çalıyor yüklüyor 3 yıllık ve pr3 günlük hitide yüksek neden o değil'de benim yazım üste çıkıyor o altımda kalıyor ?

Bu dediğiniz olsaydı o zaman büyük siteler hep küçük sitelerden haber çalıp kendi yüklerdi nede olsa hep üst'te onlar olacak küçük siteler büyümicek.

balporsugu balporsugu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 509
  • Beğeniler 85 / 84
  • Ticaret 3, (%67)
paylaşımlarınızda resmin altında adınız yazıyor sizin reklamınız yapılıyor o yazıyı daha güzel yere koyarsanız çalması lehinize olabilir
brkrtp

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 28.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek öğretmen
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 36
  • Beğeniler 2 / 3
  • Ticaret 1, (%100)
arkadaslar yanlıs anladınız beni. web sitesinden değil facebook sayfasından bahsediyorum.

balporsugu; adam yarı amatör sekilde adresi silip kendi adını yazıyor.sorun burada işte.

kursat3 kursat3 [.::.] Kullanıcı
  • Üyelik 07.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad K** D**
  • Mesajlar 148
  • Beğeniler 7 / 19
  • Ticaret 2, (%50)
resmin üzerine saydam bir yazı ile çapraz biçimde yazmayı deneyin

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği