-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Harita ve Kadastro
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sevap alıyorsun. ilk sevap senin bu açıdan bak.... Allah rızası için yapıyorsun bu işleri sana artı olarak dönecektir. yarın cennette en yüksek levele ulaşırsın inşallah.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
aşçı
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Takılmayın böyle şeylere. Bırakın çalsın. Doğru bir gün yerini mutlaka bulur. Benim bir video sayfam var 10 bin kişiydi bi kaç ay önce , sayfa paylaşımlarımı milyonluk bir sayfa çalmaya başladı. Kelimesi kelimesine başlıklarımı çalıyordu. ilk zamanalrda epey canımı sıktı. Bende siz gibi adama ulaşmaya çalıştım. Videoalr hazırladım hırsızlığını gün yüzüne çıkarmak için. Olmadı videolara logo koydum. Bir sürü yol denedim. sonra dedim napıyorum ben. bırak çalsın. Bu senin kalite olduğunu gösterir. Şimdi sayfam 100 binde. Az kaldı yakalıycam onu. Siz iyi şeyler yapın. Bırakın çalan çalsın. İşinize bakın yani takmayın kafanıza.
adin
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Öyle olmuyor işte hocam... Adamın yüzlerce sayfası var. Ben sayfamda onun hırsızlık yaptığını belirten şeyler paylaştım. Adam da bunun üzerine tüm sayfalarında benim sayfamı karalayan şeyler yazıp üyelerine şikayet edin tavsiyesinde bulundu.... Maalesef kuş beyinli bazı üyeleri de şikayet üstüne şikayet yollamaya başladı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-