-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
bilgiişlem
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaslar deneyen oldumu ben denedım ancak bır problem var gıbı.
Erişim jetonu hırsızlığı nedir?
Erişim jetonu, bir Facebook uygulamasına Facebook'ta sizin adınıza paylaşım yapma izni verir. Sahtekarlar, spam (ör. toplu mesajlar, çok sayıda bağlantı veya görüntü paylaşma) yayabilmek için Facebook erişim jetonlarına sahip olmak ister.
Erişim jetonu hırsızlığını önlemek için, adres çubuğunuzdaki URL'leri hiçbir zaman şüpheli internet sitelerine kopyalayıp yapıştırmayın. Bu URL'ler bazen Facebook hesabınız için bir erişim jetonu içerir.
Sahtekarların, insanları kandırarak bunu yapmak için yaygın olarak kullandığı bazı teknikler şunlardır:
Zaman Tünelinizi/profilinizi kimlerin görüntülediğini görmeyi vaat etme
Daha fazla takipçi, arkadaş veya beğenme edinmeyi vaat etme
Facebook'un rengini değiştirmeyi vaat etme
"Şok edici" bir video göstermeyi vaat etme
Bir geliştiriciyseniz ve erişim jetonları hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız geliştirici sitemizi ziyaret edin.
Daha fazla bilgi
Mobil uygulamalar ve tarayıcılar için yardım alın
En son yaklaşık 3 hafta önce düzenlendi
wptr
Wordpress Uzmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Wordpress Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Erişim jetonu hırsızlığı diye tabir ettiğiniz saçma sapan hikayeler bizde yoktur. Beni bu wm aracı aiesinde bilirler kardeşim ki bana bu şekilde asılsız ithamlar ile konumu kirletelemezsin...
Kesinlikle kimse adına herhangi bir paylaşımda bulunmuyoruz. Amacım herkesin bu hizmetten özgüce yararlanması. İstersen bir fake hesap açıp deneyebilirsin... Bu kadar zor değil test etmek...
Ama insanları karalamak çok zor değil gördüğüm kadarı ile... Arkadaşlar herkes gönül rahatlığı ile kullanabilir....
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
bilgiişlem
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam karalama yapmak değil amacım bilseydim ekran görüntüsünü alırdım..! Ama orda yazanlar Tokken al tıkladıkdan sonra ekrana cıkan yazıdır.
ApranaX
E-ticaret Yöneticiliği
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
E-ticaret Yöneticiliği
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Onur'u tanırım Efendi ve Kişilikli ßir Arkadaşım Sistemi İlk Deneyenlerden Biriyim. Sözün Eri, Yardım sever. Token Olayına Gelince. Beğeni Sistemi Token olmadan Olmaz Zaten.