-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Harita ve Kadastro
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar kendi kazandığımız işlerimiz yine devam etsin. Ama büyük proje için start veriyoruz. örneğin: netcad programı selçuk üniversitesi harita mühendislerinin yazdığı programdır. mazisini araştırın. ve şu anda dünyanın en popüler GIS yazılımı. üstene yok. illakı program yazalım demiyorum. Biz popülist ticarette hemen yerimizi alalım. kısa vadede kazanalım. bu forumda netten kazanmayan arkadaşımız yoktur. herkesin bir şekilde harçlığı çıkıyor. biz eski işimize devam edeceğiz. sistem oturduktan sonra gerçekten ense kulak para kazanırız. inanmak başarının yarısıdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
haber58 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar tüm ebat ve formatları destekleyecebilecek bir banner değişim sistemi öneriyorum. Bu projeyi olgunlaşırsa hayata geçirelim. Ben bizzat ilgilenenlerden biri olmaya adayım.
Haber58 bende bu sistem mevcut , hatta birkaç konu açtım bunun hakkında , ama :D fos çıktı.
2 kişi bu mesajı beğendi.
http://www.trbux.net Tıkla Kazan /Reklam ver Kazan- Joomla ücretli destek verilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğretmen Adayı
-
-
Ad Soyad
M** Ü**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
fikir benim yetmezmi olayı yalan iş güzel arkadaşım birkere tabirim kaba olabilir ama geçiceksin o ayakları üşenmeyip konuya yorum yazan tüm insanların yorumlarını okudum herkes ister para kazanmak ama elinde yeteneklerinde olucak facebook fikir ile başladı ama mark fikir benim ben oturuyum başkaları çalışsın diye başlamadı kendisi geliştirdi sonradan insanlar aldı yanına biraz konuya böyle bak :) e-ticaret vs platforumları üzerine tonlarca fikir var :)
Hayat seni yıkabilir ama önemli olan yıkıldığın zaman daha sağlam ayağa kalka bilmektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Twitch Partner Streamer
-
-
Ad Soyad
S** İ**
-
-
-
Ticaret
20, (%90)
Eğer böyle bir çalışma alanı oluşturulursa seve seve çalışırım. :)
Sosyal olan her şey.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Bu da diğer konular gibi insanların para kazanma isteğinin üzerinden açılmış bir konu. Diğer konunuza da yazdım. Bu işler hadi para kazanalım demeyle olacak iş değil. Daha 2 günlük tanıdığınız adama nasıl güvenebilirsiniz? Bırakın bu işleri de biraz gerçekçi olun.