-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Webmaster | Graphic designer |
-
-
Ad Soyad
R** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aynı şeylerden bahsediyoruz zaten hem ara hem turka ne alaka yapıyorsan
Araturkiye - turkiyearamamotoru. com geldicekilinaramamotoru olabilirdi mesela
kullanılıcak scripte ana sayfada home new gibi linkler görürsek şaşırmayalım
imkansız diyenler hep yanıldılar...
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Webmaster | Graphic designer |
-
-
Ad Soyad
R** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
keşke olsada gurur duysak sevinsek orda burda havamız olsa cin gibi yada rusya gibi kendı motorumuza binip gezsek ama maalesef ufukta görünür bir şey yok bugün domain sorgulaması yapıyorum motorlarla alakalı buluyoo com diye bir site girdim arama yaptım site göçtü :)) aglarmısın gülermisin bu arada dubaide kurulucak bir arama motoru projemiz var istersen pm atarım ok bolsans.
imkansız diyenler hep yanıldılar...
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
google da üst sıraya çok zor iken domainim adı ve hakim anahtar kelimem yandex.com.tr de 3 haftalık sitem maşaallah 1. sırada. yandex.ru da ise 2. sıradayım. ama yandexten gelen hit çok az. hala algortimanın mantığını çözemedim yandexin sadece sosyal medya çokönemli gibi.
türkçe bir kelimeyle domain alınması büyük + getirir. yani dükkanların bile %85 i türkçe değil ülkemizde ama aram motorumuz olacaksa türkçe bir ismi olmalı. ama algoritmayı nasıl kuracaklar sorun orada
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** F**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
PortalSepeti.com'a benzettiğim site. Yine program içindeki programlarla iyi noktalara gelebilir ama bol para gerek tabi.
Bkz : Ask.com, Yandex, PortalSepeti
haber58
Doğruluk dost kapısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Bir zamanlar ara.com.tr vardı. İlk girdiği anda epey de bir tanıtım yaptılar. Hatta genel müdürleri canlı yayın, canlı yayın dolaştı sonuç sıfır. Ben de oraya reklam vermiştim ama yararını görmedim. Şimdi bu sitenin domaini düşmüş yenilememişler bile. Arkadaşlar köstek olmak için falan yazmıyorum ama Yandex bile varlık gösteremiyor Türkiye pazarında. Google hakimiyeti o kadar ilerlemişki artık erken teşhis bile hayat kurtarmıyor. Bulaşırsa gidiyor iyi olma ihtimali de cok zayıf. Bu alanda Çin diğer ülkelerden ayrışıyor. İstisnai bir durum ...
NETFLIX GURUBUMUZA HEMEN ORTAK OLMAK İÇİN TIKLAYIN
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
C** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bir arama motoru olarak çok yavaş kalır üstelik verileride googledan çekmişler büyük ihtmal sitenizin adını aratin göreceksiniz. Bu sektörde tutunmak zor ama başarılı olmasida isterim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
V** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Güzel, yandex gibi karışık değil ama çok yavaş..
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Türk milleti değilmiyiz daha çıkmadan aktif olmadan adamları kötülüyoruz tamam google gibi olamazlar ama bir durun bakalım nasıl bir sistem olacak belki çok farklı bir bot yazacaklar kodlama ile site olayında devrim açacaklar belki google bile satın almak isteyecek bunları söylediklerime kendim bile inanmadım şahse :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.parkpera.com