-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Reklam
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Şevkini kırmak istemem ama bunlarıda söylemem gerekir.
Bu scriptler için daha kusursuz destek verebilen siteler bile hala yok. Düşün ki bir vbulletin kurmak ve yönetmek için en az 3 farklı sitede dökümanları incelemek gerekiyor (diğer sciptler içinde bu geçerli).
Sen ise tüm popüler scriptleri bir domain altında toplamak istiyorsun. Bu çok zor ve meşakkâtli bir iş.
Belki çok iyi bir domain, güçlü bir altyapı ve haliyle sağlam bir bütçeyi oluşturabilirsen, Pasif durumdaki Destek sitelerini bir çatıda toplayabilirsin.
Sana tavsiyem, jenerik ve alakalı bir domain al, siteni kur ve birinden başla. Destek verecek iyi niyetli ve tecübeli kişiler mutlaka sana katılacaktır. :rolleyes:
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ekonomist
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
joomla yı ben devr alabilirim zaten elimde birsürü premium eklenti var:)) olabilir ama rakipler çok fazla var piyasada.. :D
NymO
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
grafiker,bilgisayarcı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
@cyberlord haklısın ama ben zaten adam siteye girince istediği sistemi sorunsur kursun keyfine baksın demiyorumki.. Oda olur belki ama 2 yıl sürer hiç sürmezse. Sadece insanların giripde tek bir site altında isteği scriptin en kaliteli temalarını eklentilerini bulmasını sağlayacaz. Bence tutar varmı piyasada öyle bi site ? heleki benim elimde olan domain tadından yenmez :p
@NeoEkonomi sizi not olarak yazdım hocam pm olarak msn adresinizide gönderirseniz güzel işler yaparız ilerde.
Bu arada unutmadan. Sitenin tüm gelirleri orantılı bir şekilde paylaştırılacaktır. Ama şöyle birşey var. 500 tl gelir var diyelim aylık, yıllık ne yapar 40 yapar :p 6bin tl yapar bu paradan yıllık vps,host herneyse ücret düşülüp öyle paylaştırılır. Aslında bunları detaylı konusuruz msnde.
SaNSaR
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Script ile değilde programlama dili dalında asp olsaydı ortak olabilirdim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
okuyorum ben
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu alanda hizmet veren çok site var bence ama eğer dediğin gibi alanında uzman kişiler bulabilirsen çok iyi iş olabilir...Başarılar.