-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
İşsiz
-
-
Ad Soyad
Y** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba benim tam tamına toplam 16 tane sitem var. Ayrı eğlence ayrı subdomain felan ama sitemin genel üyelik yazdırma şansımız var mı ?
Mesela farklı kategorilerle 10 siteden kullanıcı adı toplamak ve bazılarınki farklı olduğu için farklı kategoriye yazdırıp, doldurmak ve topluca kaydolmak gibi..
Mesela
Kullanıcı Adı:........ (Bunu 16 siteye topluca veri gönderecek)
şifre felan da dahil.
Fakat bazılarınki 16 sitede istemiyor mesela sigara kullanımı gibi birşey sadece 2 sitede istediği için;
------------------- ayrılıp
Sigara kullanımı:.......
-------------------
Felan yazdırmak
Anlamadıysanız tekrar anlatabilirim (Sabah olduğumdan pek beynim yerinde değil...)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
serbest tasarım
-
-
Ad Soyad
Ş** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Üstad soruna cevap bulabildin mi? şimdi aynı şey banada lazım olacak gibi. eğer çare bulabildiysen paylaşabilir misin?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Siteler aynı hosttaysa yapılır fakat siteler üzerinde oynama yapmak lazım. Bir de bir cok sitenin aynı database üzerinde işlem yapması hızı düşürür diye düşünüyorum.
Edit : farkli hostlarda olsalarda yapilabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Test ve Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Kayıt ol butonuna tıklandığı zaman bir connection ile database bağlantısı oluşuyor. Bu fonksiyonu bulup diğer databaselerin değerleri ile değiştirip kopyalarsanız olur diye tahmin ediyorum.
Batuhan
Kendine webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bir api yazın her siteye kayıt olmak için, formdan aldığınız verileri de bu API ile tüm sitelerinize kaydedin.