lostyazilim
tr.link

Androidturk.Org Açıldı!

5 Mesajlar 580 Okunma
lstbozum
tr.link

LiveOrDie LiveOrDie Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad F** G**
  • Mesajlar 216
  • Beğeniler 3 / 10
  • Ticaret 7, (%100)
Site Adı: Android Türk
Site Adresi: www.androidturk.org
PageRank Değeri: 0
Açılış Tarihi: 29.09.2014
Kullanılan Yazılım Dili: Php (Mybb)
Site Açıklaması: Gelişen android platformu için yeni açılan bir topluluk aynı zamanda android dışı güncel , teknoloji konularında da konular bulabileceğiniz forum.

wmaraci
reklam

ismailaksoy ismailaksoy Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad İ** A**
  • Mesajlar 298
  • Beğeniler 83 / 33
  • Ticaret 28, (%93)
Hayırlı olsun şimdiden.Forum zor iştir.İçeriğini arttırmaya bak.

• Üyelik 24.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad F** G**
  • Mesajlar 216
  • Beğeniler 3 / 10
  • Ticaret 7, (%100)
Teşekkürler evet farkındayım üyelerin gelmesini beklemiyorum ilk zamanlarda sürekli içerik gireceğim..

OrhanYayla OrhanYayla Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 28.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Teknik Destek Operatörü
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad O** Y**
  • Mesajlar 377
  • Beğeniler 108 / 76
  • Ticaret 8, (%88)
Hayırlı Olsun.

Üyelerin gelmesini beklemektense özgün 400-500 konu girin derim ben. Gerekirse bir kısmını veya hepsini yazarlara yazdırın ki daha hızlı olsun. İçeriği olmayan bir site silah tutamayan asker gibidir :)

Üye çekmek için de Facebook 'tan reklam yapmanızı öneririm. Ek olarak teknoloji bloglarından banner reklam alabilirsiniz. Haaa derseniz ki ben ziyaretçilerimi sadece Google arama sonuçlarından kazanmak istiyorum o zaman başka. Ama derseniz ki sitem yeni açıldı ismimi duyurayım söylediğim teknikleri uygulayabilirsiniz. Zaten bu teknikler birçok büyük küçük platform tarafından denenip fazlasıyla verim alınmış taktikler. Banner reklamdan kastım herhangi bir kelime üzerinden almayın sadece resim olsun resme link verilsin. Yoksa direk android üzerinden backlinkin faydası olmaz.

Allah yardımcınız olsun yeni site açmak kolay değildir :) İmzamdaki site 3 aylık ama kök söktürdü yemin ediyorum :) Denemediğim şey kalmadı. Premium tema aldım baktım site çok yavaşladı gittim Wordpress 'in ücretsiz temasını kurdum. Bilmediğim birçok tecrübe edindim. Genel itibari ile site açmak para kazanmak ve yanında istemeyerekte olsa ek tecrübeler kazandırabiliyor :)

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 24.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad F** G**
  • Mesajlar 216
  • Beğeniler 3 / 10
  • Ticaret 7, (%100)
Haklısınız aslında benim amacım para kazanmak değil belki inanmayacaksınız ama ben diğer forumlardan farklı bir ortam yaratmak istiyorum hem android tem teknoloji hemde ne bileyim sıkıldıkça üyelerin yeni bişe bulabişeceği bir platform oluşturmak istiyorum bu yuzden su an android dışı konular açıyorum ama asıl kategorim android

Ayrıca özgün içerik ve forum birbirine pek uymuyor ya 400 500 özgün içeriğim olsa blog açardım , özgün yazılar bloglar için bence . Forum'da daha çok ordan burdan çeşitli yerlerden işe yarayacak şeylerin paylaşılması daha uygun

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al