-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Hosting, Domain, Marka, Patent
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Arkadaşlar, 400-500 kelimelik özgün ve düzgün yazılmış, anlamlı bir makalenin baştan sona her cümlesi, ayrı ayrı arama sonuçlarında çıkar.
"Makale satın almak için bütçeniz yoksa, alternatif olarak böyle hile yaparak da belli bir yere kadar başarı sağlanır" dersiniz; bunu anlarız da "özgün makale saçmalık" başlığı ve bunda ısrarın kendisi saçmalıktır kusura bakmayın.
Ben makale satışı yapmadım, kendi sitelerim varken yapmam da... Makale başına alacağım 4-5 TL iken, kendi sitemde 400-500 kelimelik makaleler yayınlasam her zaman kazanç sağlar onlar bana.
Makale alımı yapan site sahipleri de, satış yapan kişinin örnek makalelerine baksın, ondan sonra karar versin. Dilinden, anlam bütünlüğünden bihaber, sadece laf kalabalığı yapan, sözümona özgün makale yazarı kaynıyor ortalık.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
N** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
KLavy3 adlı üyeden alıntı
Demek ki neymiş arkadaşın anlatmak istediği.. Ajanslar var birçok haber siteleri bu ajanslardan içerik sağlıyor ve hemen hemen aynı. "Türkiye nereye gidiyor"
Arayın bakim bu haberi kaçtane site çıkacak ve içerisine iyi bakın hemen hemen aynı değil mi :) Amaç kopyala yapıştır değil. Git kimden almak istiyorsan adam gibi söyle ben böyle böyle alıcam yazılarınızı kaynak göstererek diye bak bakim vermiyor mu ?
http://www.teknoloji-haber.net/Bu site genel olarak mynet'in teknoloji haberlerinden alarak içeriğini oluşturuyor.. Eee bu niye kafada teknoloji haberlerinde o zaman ?
Bu damı özgün içerik :) yapmayın arkadaşlar hepiniz de alıntı yapıyorsunuz tıkandığınız zaman hemen birşeyleri suçlamayın. 14 Yıldır bu işin içindeyim botla dünya kadar konu çektim sitelerime
Alexa 90K
PR5
Hit : 2000 küsür
gibi rakamlara çok çabuk ulaştım. :)
TRT Spor ile anlaşma yaptık yeni sitemiz için şimdi ben ordan alıcam tüm yazılarımı ne olcak şimdi benim site çöp site mi olcak :)
Herkez işine geldiği gibi anlıyor.. Arkadaşım sen çok iyi bir konu başlığı ile yazını yazmışsın takipteyim :)
Konuya noktayı Koydunuz elinize sağlık :)
turandogan.com & host1tl.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Bence özgün makale seo için çok ama çok önemlidir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
her şeyin bir 'ama'sı var.
160 karakterle anlatılmak istenen anlatılabiliyorsa sorun yok
kelime tekrarı yapan çok yazar var. bunları elemine edip yazmaları daha iyi olur.
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Özgünlük falan hikaye. Bu iş aynı roman yazarları gibi. Adamın biri 100 tane kitap yazmış, milletin deyimiyle özgün, ama kimse okumuyor. Alan birkaç sayfa okuyup bırakıyor kenara. Ama bi yazar varki, kitabını eline aldınmı bırakamıyorsun. gece uykudan uyanıp gözler mosmor okumaya devam ediyorsun. İşte sen o kitabı arkadaşına tavsiye ediyorsun, arkadaşın başka arkadaşına derken birden herkes okuyucusu oluyor yazarın. Blog işi de buna paralel. Ne kadar özgün yazarsan yaz, yazdıkların bişeye benzemiyor. Millet girip zevkle okumuyor. Google'da birinci sırada çıksan bile, siteye giren çok ama okuyan yok.
Konularda hep aynı. Sen ne kadar kurcalarsan kurcala nette bolca bulunan konulara dair yazıyorsan önemi yok. İşte Iphone 6 çıktı bilmemne. Bunu yazan yüz bin tane site var. Ne yaparsan yap yazcağın içerik telefonun teknik özellikleri fiyatı ve performansından öteye geçemeyeceği için bu konularında hiçbir değeri yok. O yüzden zevkli ve ilgi çekici konularda, akıcı, merak uyandırıcı bir Stephen King romanı yazıyormuş gibi kaliteli ve hiç değinilmemiş noktaları ele alarak yazılmalı içerikler. Özgün olacağım diye kalem yerine yazı yazmamıza yarayan, ahşap bir çubuğun içine kurşun geçirilerek oluşturulmuş ... vs vs diye uzatmanın ve saçmalamanın anlamı yok.
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Hosting, Domain, Marka, Patent
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Tek bestesi olmadan kanal kanal gezen, onun bunun şarkılarını söyleyip dünyaları kazanan, dahası sanat hakkında ahkam kesen saçma sapan şarkıcı bozuntuları geldi aklıma. Özenti bu ise haklısınız.
Ne diyelim: Başarılar...
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
sitemdeki yazıları kendim yazıyorum. makale satın alma işlerine girmedim. google genellikle ilk 2 sayfada çıkarıyor istediğim kelimelerde.
"özgünlüğe gerek yok" çok iddialı olmuş.
uzun vadede her zaman kazanan nitelikli işler yapanlardır.