ugur
Lorem ipsum...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar bu konuyu açıp size danışmak için 5-6 gün 10-20dk araştırma yaptım. Bunun için alttan alarak, konu baltalayacak cevaplar yazmayınız.
Konu tanıtım yazıları,
Tanıtım yazısı satanların %70'i bilmem ne blogu, a blogu, b blogunda tanıtım yazısı sadece bilmem ne kadar. *** ve birkaç sitede baktımlarım şöyle adam atıyorum 500 yıllık blogtan tanıtım yazısı demiş ve bir iki sitem için her hafta tanıtım yazısı aldığımdan pm istiyorum, siteyi inceliyorum vs. Karşılaştığım durum şu blog sözde 1453te açılmış konuda yazana ve analizde gözükene göre fakat bloga yazılan ilk yazı 1-2 aylık ve limiti belli bir yazı aralığından sonra sürekli tanıtım yazısı yazılmış. normal yazılarda ya özgün yada çalıntı içerik.
Diyeceğim şu ki bu çeşit site ve bloglardan tanıtım yazısı almak faydalı mıdır? yada bu tanıtım yazıları 1-2 ay sonra çöp mü olur?
http://oguzhans.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Ziraat Katılım I.T
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
sadece tanıtım yazısından oluşan site bence çöp sitedir. Güncel sitelerden tanıtım yazısı almak en doğrusu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Sistem Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ç** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
şu işlere kafa yoracağınıza, site içeriğinize, site içi linklere gereken önemi verseniz yeter de artar. hangi site, hangi kelimede yukarı çıkarılacak yazar mısın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Sistem Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ç** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hangi kelimede yukarı çıkmaya çalışıyorsun, bir de ilgili site nedir
KLavy3
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Army Design
-
-
Ad Soyad
U** Y**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Hocam bende sitelerime tanıtım yazıları ve link çıkışları yapıyorum.
1. Kendi sitenden eğer link çıkışı yani link satışı yapıyorsan eğer, karşı daki kişi önce PR Değerine daha sonra alexa ve sitenin ip'sine bakar. Eğer aynı ip üzerinden farklı bir sitede daha link aldıysa seninle alışveriş yapmaz.
2. Tanıtım yazıları içerisinde geçen, kelime de ki linkler senin sitene zarar vermez ( tabi güncel tutuyorsan ) çünkü birçok büyük haber siteleri var onlarda reklamlarını artık haberlerin içerisinde geçen link çıkışlarıyla yapıyorlar.
3. Yazı içi sitene verdiğin linkler çok önemlidir. Eğer ki sen bunu başarabiliyorsan ve kendi yazın içerisinde kelimeni yakalayıp linklendiriyorsan bu site tutar.
4. Her site kendi bacağından asılır :) demem şu ki iyi bir tasarım göze hoş gelen bir tasarım ( kod yapılarıyla da tabi ) iyi bir site haritasi ve hergün güncel konuların.
5. Yukarıda olmak istiyorsan etiket yapına çok dikkat etmelisin. Sorgulayıcı ve bir o kadar da konu başlığına uygun etiketler siten için ilaç olacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Proje Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Sitenin güncel olmasına dikkat edin hocam, ne kadar tanıtım yazısı aldığı önemli değil, önemli olan sitenin güncelliği.
http://www.alicankosedag.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Youtuber
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
birgün çöp olacak illa ki.
Her kim bize karşı ayaklanırsa kendisini ölü kabul etmelidir.