-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Çevre Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Konuya eklenen her yeni özgün kelimenin mutlaka etkisi olacaktır. Sonuçta yorum konuyla alakalı ve özgün bir yazı. Google kelimeye bakıyor. Biraz düşünürseniz zaten mantıklı gelecektir.
Yeşil Aşkı - Herşey Sevmekle Başlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
YesilAski adlı üyeden alıntı
Konuya eklenen her yeni özgün kelimenin mutlaka etkisi olacaktır. Sonuçta yorum konuyla alakalı ve özgün bir yazı. Google kelimeye bakıyor. Biraz düşünürseniz zaten mantıklı gelecektir.
Bu işlerde yeniyim. 2-3 aydır web işleriyle uğraşıyorum. Yani Google nasıl davranır , neye dikkat eder tam anlamıyla bilemiyorum. Kimisi yorum/ziyaretçi defteri işe yarar diyor kimisi pek işe yaramaz diyor
Temel Analiz ve Teknik Analiz Eğitimleri:
https://www.borsaci.org/udemy-egitimlerinde-dev-indirim/
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
etkisi var. yandex'ten düzenli olarak iki kelimeden ziyaretçi alıyordum. yazılarımda o iki kelimeyi hiç kullanmadım biliyorum.
baktım bir yorumcu güzel bir yazı yazmış ve o kelimeleri kullanmış. Şimdi baktım yandex o kelimelerle yazıma 65 ziyaretçi yollamış
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
özel sektör
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben mesela bazen yükselmesini istediğim yazılar için teknosa'da falan gezerken bi bilgisayardan yorum giriyorum. işe yarayabiliyor ancak sadece benim girdiğim yorumlar varsa bir süre sonra etkisini yitiriyor. gerçek manada farklı ziyaretçilerden gerçek yorum almak önemli. zaten bir yazı bunu başarabiliyorsa google mantalitesine paralel bir iş yapmış demektir. ilgiye mazhar olabilmiş bir yazıyı google sıralamada yukarı taşıyarak da ödüllendiriyor, benim gözlemim böyle.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yapılan yorum sayfanın tekrar güncel olmasını sağlar faydalıdır etkisi vardır.