-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
yazıp yazıp sildiğim yorumların haddi hesabı yok. Sadece burası Türkiye demekle yetineceğim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bil.Prog.
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
***.net e yaklaşık olarak 6 yıldır üyeydim.Daha öncesinde de farklı hesaplarla giriş yapıyordum tahminen 2005 ten beri aktiftim.E-mail onaylama vs. olaylarından sonra hesaba ulaşamadım.Destek mailleri vsvs tek bir yanıt alamadım ve o an *** benim için bitti. En son bu bayram üyelik almıştım içimden keşke silinse de wmaracını takibe devam etsem demiştim. İçim temizmiş. Üzülmeyin hiçbiriniz burası bence ***.net den kat kat iyi. Burdaki samimi ortam orda yok.Ayrıca bilgi istismarı konusunda rahat olun arkadaşlar hiçbir sıkıntı olmaz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** B**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Üye olur olmaz premium üyelik alanların parası da yanmış oldu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Hosting, Domain, Marka, Patent
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Bilgi istismarı konusunda kaygımızı belirttik ve konunun can alıcı noktası burası zaten. Bir de kendini dev aynasında görenlerin gösterdiği basiretsiz tutum...
Hani ben de tecrübeliyim. Forumda her şeyi takip edemezsiniz yönetim olarak. Büyük bir forumda mümkün değildir bu. Ama, en sert tartışmaların geçtiği siyasi bir forumda webmaster, admin ve içerik yöneticiliği yapmaktayım. Hiç bir üyeyi gerçekten zararlı olarak teşhir etmeden banlamayız öyle bir forumda bile.
Dahası, Süreli Ban alanlar, Süresiz Banlananlar diye başlıklarımız var ve her banı gerekçeli olarak anlatırız üyelerimize. Üye olsun olmasın tüm ziyaretçiler de görür o başlıkları. Ayrıca, forumda banlamaları da denetleyen ve onay veren bir danışma kurumu oluşturduk. Hiç bir admin veya yönetici danışman onayı almadan 3 gün üzerinde banlama yapamıyor. Site sahibi bile dahil buna.
Böyle ciddiyet olmalı forumlarda. Ki bu forumlarda ayan beyan ticaret yapılıyor, buradan ekmeğini çıkaran arkadaşlar var. Bahsettiğim siyasi forumumuzda ise ne bir reklam ne de herhangi bir ticaret mevcut. Tüm işleyiş sadece onurlu, saygılı bir forum kültürü için...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mobilya
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bu olayları gören bilen *** üyeleri vardır. biride cesaret edemiyormu oraya konu açıp insanların hakkını yemeyin diye? bukadar mı düştü bu sanal alem? yazık gercekten
Conqueror
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Üni. Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Geçen sene kişisel bilgilerimi ve ticaret geçmişimi belgelerle yönetime gönderdim ve zar zor bir üyelik almıştım. Ta ki hesabımın biri tarafından ele geçirilmesine kadar. Nasıl oldu bilmiyorum bir gün ***'a girdiğimde zombi üyelikten banlandığım yazıyordu. Kaç kere mail gönderdim yönetime tek bir dönüş dahi yapmadılar. İnsanlara zerre değer vermeyen zamanında tutturmuş o sayede yürümüş ve bu devranın böyle devam edeceğini sanan bir webmaster forumu ama wmaracı gibi rakipleri var artık kendi kendilerini bitiriyorlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Hosting, Domain, Marka, Patent
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Büyük olmak da, bu büyüklüğü taşıyabilmek de kolay değil. 5 gün sonra konu yeniden canlandığına göre, yeni bir durum daha var sanırım. Demek ki kronik bir hazımsızlık var ilgili forumda.
bu olayları gören bilen *** üyeleri vardır. biride cesaret edemiyormu oraya konu açıp insanların hakkını yemeyin diye? bukadar mı düştü bu sanal alem? yazık gercekten
Burada da epey üyeleri vardır. Onlar bile konuşamazken, ilgili forumda üyelerin konuşabilmesi mümkün mü?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
programcı
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bayramda üye olanlardan biriside bendim. Şunu belirtelim ne kadar kızsakta adamlar yılların sitesi hala en büyük , en iyi (tartısılır) kralıda olsa kimseye gerçek bilgilerimi vermem adımı soyadımı verırı ama gibipte tc 'yi elbette dogru girmeyecektim zaten de girmedim. Şimdi benim için bu kaygı yok mesela