lostyazilim
tr.link

Wordpress Siteye CPU Çalışması Yaptırılacaktır.

2 Mesajlar 366 Okunma
lstbozum
tr.link

sofgames sofgames WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazar - Eğitmen
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad O** B**
  • Mesajlar 333
  • Beğeniler 109 / 45
  • Ticaret 30, (%100)
Merhaba Arkadaşlar,

Wordpress tabanlı 4 tane sitem bulunmaktadır içlerinde en çok birisi cpu kullanımını çok yiyor ancak ben tüm sitelerime cpu çalışması yapmaktırmak istiyorum.

CPU Çalışmasında yapılacaklar;
Sizin bildiğiniz klasik çalışmalar yapılacaktır siteyi hızlı açılmasını sağlama ve çok fazla cpu yememesini sağlasanız yeterli olacaktır.

NOT: Eğer yapılacak işlemler kolaysa siz sadece bir siteme yapınız ve bana gerisini detaylı bir şekilde anlatınız ben kalan 3 siteye kendim yaparım sizin tarif ettiğiniz yolla ancak bu durumda ücrette indirim beklemekteyim.

4 Sitemede ayrı ayrı cpu çalışması yaparım diyen arkadaşlar lütfen iş sonu bana işi biraz anlatmanızı istiyorum özellikle şu NS'leri cloud flare sitesine yönlendirdiğimiz kısmı çünkü yakında başka reseller başka vps gibi hizmetlere geçersem sitelerde aksaklık olmasını istemiyorum

BANA LÜTFEN FİYAT VE İŞ YAPIŞ YÖNTEMİNİZ VE İŞ SÜRESİNİ içeren bir pm gönderiniz

SKYPE: bykan_okan_34@hotmail.com (FORUM DIŞI İŞ VERMİYORUM!)

wmaraci
reklam

konyaweb konyaweb Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster-muhasebe-blgisayar
  • Konum Konya
  • Ad Soyad D** D**
  • Mesajlar 121
  • Beğeniler 1 / 12
  • Ticaret 5, (%60)
skype eklenmiştir wp sitelerinize %200 hız ve cpu ve ram sorununu 0 a indiricek garanti beğenmezseniz işlemleri geri alıp ücret iadeli hizmet sağlayabilirim yapılan sistemde size anlatılır diğer bütün sistemlerinizde de kullanabilirsiniz

Ek Olarak: işlem gerçekleştirilmiştir. teşekkür eder iyi çalışmalar dileriz

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al