-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mobilya
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Siteadi.com/en/ fazla index alirsin ben öyle yapiyorum daha yararli
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mobilya
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tabiki. kendi sektörüm için bahsediyim masa sandalye. seo rekabeti kısmından kelimenin zorluguna baktıgımda türkiyede 4-5ken rusya amerika gibi yerlerde 0-1 gibi. yani en kötü 1 ay istikrarlı çalışırsanız 1. sırada güzel bi yer edinebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mobilya
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Türkçe.masa sandalye yazarsa drek ana sayfamdan giriyor, rusca yazan direk /ru giriyor. Şunu da söylyim bende yönlemdirme yok opencart kullaniyorum /ru klasorunede sıfırdan script kurdum
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Seo ve Web Tasarım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
29, (%93)
siteadi.com/en/ bu şeklinde eng.siteadi.com şeklininde avantajları vardır. siteadi.com/en/ şeklinde bir site üzerinden çalışma yapılır. O sitenin indexleri artar, giriş çıkış artar. eng.siteadi.com avantajı ise iki farklı siteniz Google'da ilk sayfada olmuş olur.
www.mucahitguner.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Seo ve Web Tasarım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
29, (%93)
Aynı sayfada değil. Örneğin rusyadan giren kişi sitenizin rusça olan halini görecek. Türkçe halini hiç görmeyecek. Türkiye'den giren kişi zaten türkçe halini görcek. Türkçe sitenin rus aramalarında çıkması imkansıza yakın. Her iki site içinde kaliteli Seo çalışması yapılırsa ikiside ilk sayfada olur farklı iki site gibi ;)
www.mucahitguner.com