lostyazilim
tr.link

hit programı gerçekten zararlı mı yoksa

16 Mesajlar 4.372 Okunma
lstbozum
tr.link

videotub videotub WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 46
  • Beğeniler 6 / 5
  • Ticaret 0, (%0)
eğer zararı olsaydı millet başkalarının siteleri pata küte banlattırırdır, ama yine de güven olmaz..

wmaraci
reklam

lordleos lordleos WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 46 / K
  • Meslek danışman
  • Mesajlar 148
  • Beğeniler 29 / 28
  • Ticaret 0, (%0)
arkadaşlar bir deneme seo blogum var. her türlü ıvır zıvırı orada deniyorum, bu hit olayını nasıl denerim diye düşünürken aklıma googleye feedback göndermek geldi. baktım yanıt yok sonra birden dedim eğer google bunu kabul ediyorsa sorun yok , google adsenseye başvurdum 2 gün sonra hemde türkçe (yarım yamalakta olsa) mail hesabıma mail atmışlar siteniz kuralları ihlal ediyor diye, bende bir daha başvuru yapıp sebebini sordum, bu sefer düzgün bir türkçe ile yaptığım şeyin google istemediğini ve bunun sıralamayı şaşırtacağını bu yüzden - puan olduğunu vs... yazmışlar.
yani hit hikaye daha çok zararı oluyor.
tabi biraz zahmetli oluyor ama ben iki blog açtım ikisinede eş zamanlı yükleme yapıp birine dokunmadan , diğerinide her türlü numarayı deneyerek google sıralaması , alexa , pr karşılaştırıp , faydası olanları yaptığım ücretli yaptığım sitelere uyguluyorum.

noobsaibot81 noobsaibot81 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Turizm
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad G** T**
  • Mesajlar 32
  • Beğeniler 2 / 5
  • Ticaret 1, (%100)
Organik hit programı ciddi anlamda para harcayarak kullananlardan ve ciddi anlamda zarar görenlerdenim.

programın sitenize ziyaretci akışı sağladığı doğrudur. ciddi paralar harcayarak 2 milyon tıklama aldım bunları web sayfalarıma paylaştırdım. programı yapan kişi geri dönüşümün en az 3 ay içinde olacağını söyledi, tıklamalarla birlikte sayfalarıma backlink sağlanacağı ve zaman içinde yükseleceğini söyledi .

Aksine zaman içinde google yaklaşık 10'dan fazla websayfamı mevcut anahtar kelimelerle 3-4 sayfa daha geriye attı. programa ödediğim paradan geçtim. ticari anlamda işlerimde ciddi anlamda düşüş yaşadım.

Bu program para tuzağının yanında hayallerini kurdunuz sayfalarınıza zarar verir. Giden paralarınıza yanmazsınız düşen sayfalarınıza yanarsınız. Ben 1800 TL harcayarak (dijital dekontları var elimde ) 2 milyon tıklama aldım. o aldığım 2 milyon tıklama her yerimde patladı.
Unutmayın zararın neresinden dönerseniz kardır.

HarunDemir HarunDemir WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad H** D**
  • Mesajlar 459
  • Beğeniler 110 / 110
  • Ticaret 21, (%100)
Fazla mal göz çıkarır arkadaşlar sen günde 10-15 organik hit alan sitene aniden 100-1500 organik hit aldırırsan bir de bu genelde aranma hacmi olmayan bir anahtar kelime ise tabikide google çakar gereğini yapar. Benim kullandığım yazılım mesela önce rakiplerimin sitesini ziyaret ediyor onlardan hemen çıkarak benim siteye kadar geliyor ve benim sitede uzunca bir zaman geçiriyor. Bunun ne zararı olabilir ;)

wmaraci
wmaraci

noobsaibot81 noobsaibot81 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Turizm
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad G** T**
  • Mesajlar 32
  • Beğeniler 2 / 5
  • Ticaret 1, (%100)

Tonguç adlı üyeden alıntı

Fazla mal göz çıkarır arkadaşlar sen günde 10-15 organik hit alan sitene aniden 100-1500 organik hit aldırırsan bir de bu genelde aranma hacmi olmayan bir anahtar kelime ise tabikide google çakar gereğini yapar. Benim kullandığım yazılım mesela önce rakiplerimin sitesini ziyaret ediyor onlardan hemen çıkarak benim siteye kadar geliyor ve benim sitede uzunca bir zaman geçiriyor. Bunun ne zararı olabilir ;)

sen kullanmaya devat et

Ek Olarak:

Tonguç adlı üyeden alıntı

Bu arada benim sayfalarım günlük 15-20 hit almıyordu . Kaldı ki tıklamaları azar azar ekleyerek yaptık

furkandemirci furkandemirci SEO Kullanıcı
  • Üyelik 17.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek SEO
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad F** D**
  • Mesajlar 927
  • Beğeniler 378 / 157
  • Ticaret 17, (%100)
Program kullanarak hit çekmek, kendi kendinizi kandırmaktan başka bir şey değil. :)

##
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al