Süha Mete adlı üyeden alıntı
Alıntı yapaydınız iyiydi. Çelişki muamma en sevdiğiniz terimler galiba, ya az açık konuşun ne düşündüğünüzü pat pat söyleyin sorulan sorulara net ve düzgün cevap verin ima yönlendirme eksik bilgiler olmaksızın. Ya da sizinle bir hiç uğruna konuştuğum için konuyu sadece izleyici olarak takip etmeye başlayayım.
Bilinki bu konuda o kadar çok zamir ve fiil var ki düzgün anlatılmayan düzgün tanımlanmayan! herkes kendi sazını almış çalıyor. Doğru düzgün çalan da yok!
Bu konuya yaptığım ilk yoruma döneceğiz gibi geliyor böyle kendini düzgünce açıklayamayan milletimiz olduktan sonra :)
Alıntı yapılmadan konuları takip edemiyorsunuz sanırım ? Dikkate aldım. Benim yazdığım cümlelerde , çelişki ,gizli,anlaşılması güç bir kelime yok.
Konunun başlığı belli , bizlerde bu başlığı baz alarak cevaplar veriyoruz. Konuda etin kilosu kaç para ,hangi kasabın eti daha taze tartışması yapılıyorda , biz seo üzerine mi konuşuyoruz ? Hayır.
Konu , bir arkadaşın seocular ile yaptığı iş , bu işin sonunda yaşadığı hayal kırıklığı , pişmanlık , kaptırdığı para ve link paylaşımının seo dan daha etkili olduğu , yani seonun boş olduğunu anladığı yazıyor.
Bende başlığa göre bunu ileride herkes öğrenecek yazıyorum ve soruyorum burada çelişki , muamma ve anlamadığınız nokta neresi ?