Site Adı: Devredenler Satanlar
Site Adresi:http://www.devredenlersatanlar.com
PageRank Değeri: 0
Açılış Tarihi: 2010
Kullanılan Yazılım Dili: Php
Site Açıklaması:


Devredenler Satanlar, İş yeri, Vasıta, Emlak Devredenler

2009 yılından beri internette alım satım için hizmet vermekte olana devredenlersatanlan.com sitesinin artık kullanıcılar için yeniden yapılanması ve ilerleyen iletişim ağı ile tüm şehirlerde devredenler ve satanlar için özel olarak hazırladığı büyük platformda yayınlanabiliyor. Uzun yıllardır hizmet vermekte olduğu Ankara, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Bursa ve Antalya ilindeki hizmetini artık tüm yurt çapında yayarak hizmet ağını genişletmiştir. Devredenler ve satanlar için anında müşterimi ulaşımı sağlayarak İş yeri devredenlere ve evlerini satanlara güvenli ve hızlı bir satış imkânı sunulmaktadır.

İşyerlerini devredenlerin evlerini satanların artık günlerce haftalarca beklemesine gerek yok, devredenlersatanlar.com sitesi sayesinde en hızlı ve güvenli bir şekilde ticaretinizi tamamlayabileceksiniz. Sizler için merak edilen, sorun olan her şey yılların getirdiği tecrübeler ve son sistem site tasarımı ile sonuçlandırılmıştır. Sitenin güvenlik sistemi sayesinde internet üzerinden yapacağınız tüm e-ticaret riskleri en aza indirilmiştir. Devredenler ve satanların linki ile ilk sıralamada yer alacak tüm ilanlarınız ile vakit kaybetmeden satışlarınızı tamamlana imkânına kavuşabileceksiniz.

Sitenin ziyaretinden sonra yapılan üyelik sonrası, panelden onaylama süreci ve ilan hazırlama süreçlerini çok kısa bir süre zarfında hazırlayarak, satışa hazır hale getirilen işyerlerini devredenlerin yeni iş arayanlar ile buluşmalara sağlanabilmektedir. Evlerini ve vasıta devredenlerin ise özel hazırlanmış ve detay bildirilerek yapılan satışlarında sorunsuz olarak müşteriler ile buluşması sağlanabilmektedir.