-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
adsense ye bel bağlamamak lazımda Türk şirketleri adsense den de kötü be kardeşim.Yarısı **************,yarısı pinti...
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Su anda adsense kullanmiyorum farketmissindir.dedigim sartlari saglayan bir site ya da blog yapincaya kadar da dusunmuyorum.Cok olmadi biri burda 21 tika 51 tl civari bir para aldiginin resmini paylsan birisi vardi.o da tavsiye niteliginde yazmisti.Adsenseden ne kadar kazanilir diye.buyuk sitelere bak,memnun kalmasalar 10k 20k lik sitelerinde 1 tane adsense reklami tutmazlar.Ama seni de gayet iyi anliyorum:her sabah bir umutla adsense panelinin acilmasini beklersin(kendimden biliyorum).sonra acilan pencerede yine dusuk rakamlar gorunce butun hevesin kirilir.
bence vazgecme.kurallara uy.bir saat degil iki saat calis.10 degil 15 icerik ekle.siten yukarilara ciktikca panelin daha da renkli olur..Ogretmen tavsiyesi...
1 kişi bu mesajı beğendi.
herseyiblogluyorum.blogspot.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sunu da ozellikle belirtmek istiyorum.asenseden baska yerli ve yabanci cpm ve affiliate bir ton siteye uyeyim ve reklamlarini kullandim sitemde.hicbiri adsensenin yerini tutmadi,isterseniz aratin deneyin.adsenseyi savundugumdan deil,bizim aceleci davrandigimizdan dem vuruyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
reklam veren belirliyo ucreti tik basina.sonra adsense kendi payini aliyor.sana kalan da bu...bence yani.bilen biri varsa daha iyi aciklasin.ben de yanlismi gorurum...