stendor
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
merhabalar, başlıktanda anlayacağınız üzere bloglarımızı ve websitelerimizi canlandırmak amacıyla ufak çaplı bir karşılıklı reklam yapalım ne dersiniz? +250 hitli blog veya web siteleri pm yoluyla ulaşabilirler. Hatta düşüklerde ulaşsın bizde onlara can katalım. evet site adreslerinizi pm yoluyla atabilirsiniz ki bende pm yoluyla atayım ;) iyi günler dilerim
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Şunu anladım ki, alexa ile ziyaret sayısının makul bir orantısı gram yok. Teşekkürler.
Ek olarak diye buraya kopyasını eklemiş fakat ben ek yapmadım. Ya bende ya da sunucularda problem var.
Durgun sular derin akar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yok efendim. Sizinle ilgili değil. Kendi sitem ile ilgili söyledim. Anlaşılırım diye umdum fakat şöyle söyleyim, siteniz alexa'da 57.774 olarak gözüküyor. Ben bilgive.com ile 8.666'yım ancak ziyaretçi sayısı 60 civarı. Bazen 80 oluyor. Bundan bahsetmek istedim. Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.
Durgun sular derin akar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Sağolasın, beni yanlış anladın diye üzülmüştüm. Sitem, karşılıklı dayanışmaya uygun değil. Ancak, dilersen ben bu işte varım. BilgiTopla.com'u çok kullanmıyorum. Öncelik verdiğim, bilgive.com. Ayrıca yeni bubilgi.com'u satın aldım. Fakat tek site ile baş edemiyorum, bunlar ile nasıl ilgileneceğim emin ol bilmiyorum. Ancak alan adlarını tutmaya kararlıyım şimdilik.
Durgun sular derin akar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Nasıl yapalım? Ben senin siten için ufak bir logo tasarlayayım. Fakat, nöbet var ve gece 00.00'dan sonra ineceğim. Bu nedenle, o saatten sonra veya yarın hazırlamış olurum. Ayrıca MediaWiki zor bir yazılımdır. Yarın ancak sitenin ana sayfasında yer açabilirim. Yarına kadar yetiştiririm. Allah nasip ederse. Yarın pm, pm deyip duruyorlar ya beni benden alıyorlar. Özel mesajdan size bildiririm.
Durgun sular derin akar.