ceyzer
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar bir yazı ekliyorum google bunu indexliyor 3 ay sonra başka biri başka bir şekilde özgün olmayan bir şekilde aynı konuyu açıyor o 1 . sırada ben yokum bile neden anahtar kelimelerde yukarı çıkamıyorum sonuçta aynı onun gibi yapıyorum ama benimki daha erken ve özgün oluyor. yazdığım yazıyı facebook twitter ve linkedinde paylaşıyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
28, (%93)
Hocam burda site kaliteside önemli.Tek faktör yazının özgünlüğü değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
nakliyat
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
site kalitesi neye bağlı
yani kaliteli site nasıl oluyor açıklar mısın
Bursa evden eve nakliyat
http://www.emirogluevdeneve.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
28, (%93)
Hocam çok geniş bi kavram.Burda sitenin yaşı ,alınan backlinkler ,içerik kalitesi vb. birçok faktör var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Twitch Partner Streamer
-
-
Ad Soyad
S** İ**
-
-
-
Ticaret
20, (%90)
Yapacağınız forum tanıtımları, whois backlinkler, sosyal imlemeler, Facebook Twitter seo çalışmaları gibi faktörler de alacağınız index hızını, kalıcılığı ve anahtar kelimelerde yükseklere oynamanızı olumlu yönde etkileyecektir.
Sosyal olan her şey.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
nakliyat
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
TolgaÇ adlı üyeden alıntı
Alan adından başlar, hostinginin özellikleri, sitenin yazılımı ve yazılımın seo ya uygunluğu, içeriklerin özgün olması, sitenin dinamik olması, siteye gelen trafik ve sitede kalma oranı, trafik yönlendirmeleri, trafik yönlendirmesi yapan sitenin kalitesi ve senin sitenle olan uyumu, bacliklerin ve bu backlinklerin pr dereceleri, site içi robot.txt dosya düzeni, sitemap derinliği, her sayfanın kendine özgü olması gereken anahtar kelime ve açıklamaları..... giderde gider. ;)
teşekkürler
dediklerinizin sitemde olup olmadıgını nasıl anlarım
rica etsem bi göz atsanız siteme :o
Bursa evden eve nakliyat
http://www.emirogluevdeneve.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEM/SEO Expert
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
39, (%92)
Sitenizi güçlendirin; Sosyal medyayla besleyin. Reddit, friendfeed gibi ortamlarda bulunun sitenizi imleyin böyle yaptıkça zaman geçtikçe değişiklikleri göreceksiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
webmaster, temizlik
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Nacizane birkaç fikrimi söylemek istiyorum. (durmazevdeneve.com - anahtar kelime: evden eve nakliyat)
Öncelikle siteniz çok güzel olmuş yapan arkadaşın ellerine sağlık. (Aşağıya inerken google haritası biraz işi bozuyor. Mouesun orta tuşuyla inerken haritada takılıyorsunuz)
Evden eve kelimesi rekabeti yüksek bir kelime, durağan siteleri rekabetli kelimelerde yukarılara taşımak zordur. Emeklerinizin karşılığını görmeniz epey zaman alacaktır.
Tavsiyem durağan bir site yerine daha bir dinamik site kurmanız. Kendinizi ifade eden bir site yapıp bunu google a kabul ettirmek yerine google ın kabul edeceği bir site yapıp yaptığınız sitede kendinizi ifade etmeye çalışmanız. Açıkcası "Arama motorları için değil kullanıcılar için site yapın" kuralını burada çiğneyin.
temizlik şirketleri - temizliksirketi.com.tr