-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İçerikleriniz özgün olmayacaksa nasıl içerik elde edeceksiniz? Sitenizdeki içerikleri nereden bulacaksınız? Çalacak mısınız?
Benim gibi saatlerini harcayarak içerik üreten webmasterların içeriklerini çalarak mı para kazanacaksınız? Haram değil midir bu?
Onlarca kişi de konunun altına yorum yapıp akıl vermiş. Neden biriniz de bu soruları sormuyorsunuz? neden biriniz de içerikleri hangi sitelerden çalacaksın demiyor?
Bu zihniyet yüzünden içerik üretmeye korkuyorum artık. Ben saatlerimi harcayıp emek verip özgün yazıyorum ama çocuğun biri yarım saat sonra çalıp kendi sitesinde yayınlıyor ve benim o konudan alacağım hite ortak oluyor. Benim kazanacağım paraya ortak oluyor, benim paramı çalıyor en ufak bir emek vermeden üretmeden.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEM/SEO Expert
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
39, (%92)
Özgün sitelerden yanayım her zaman. Kendi çalışmalarımda da özgün çalışıyorum. Başlangıç seviyesi bilgilerinizle özgünlükle kaliteli bir site oluşturursunuz hiç şüphesiz ve iyi yerlere gelirsiniz.
Ama özgün olmayan site çöp sitedir vs. sözlerine maalesef katılamıyorum. Bilgiyi kim daha iyi sunarsa o ilk sıraya yerleşir. Özgünlük diye baktığımız olay sağdan soldan (vikipedi+haber siteleri gibi) sallıyorum bu örneği, buralardan alıp kendinize göre yorumlayıp yaptığınız olaydır.
Bir de tamamen kendi yorumlamayıp konuyu alıp spinleyenler var ki gayet iyi kazançta oluşturuyor. Spinlemeyi bırak sadece konunun içeriğindeki önemli yeri değiştirip kazananlar var ki bu ileri düzey bilgi gerektirir. Yani önemli olan hedefe nokta atış yani sektöre nokta atış yapabilmek. Şahsi fikrim bu yönde çalışmalarınızda başarılar :rolleyes:
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
ilk başlarda şart alexa google yandex indexlemeye başladımı başlıkları değiştir ilk iki cümleyi kendin yaz fotoğrafı photosopta özgünleştir yayınla gitsin. hergün özgün yazı oluşturmaya kalksan günde 2 yazı anca yazabilirsin sıkılırsın zaten günde 2 yazı da sitene doğru düzgün hit getirmez portal sitesi yapacakmışsın zaten :s