Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Müzisyen
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Program politikalarımız, doğrudan veya dolaylı olarak kullanıcıları Google reklamlarını tıklamaya teşvik etmeye izin vermemektedir. Örneğin, yayıncılar yanıltıcı başlıkların altına reklam yerleştiremez. Bu, reklamların bu başlıkla ilgili site bağlantıları olduğunu düşünmelerine neden olarak kullanıcıları yanıltabilir. Bu durumun oluşmasını önlemek için, yayıncılardan reklamları etiketlerken yalnızca "sponsorlu bağlantılar" veya "reklamlar" ifadelerini kullanmalarını istiyoruz.
kemancilar.net - Kemancıların buluşma platformu
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Benzer ifadelerdir bir mahzuru yoktur sonuç olarak kastedilen şey, sponsorlar tarafından sağlanan bağlantı olduğunu açıkça ifade etmektedir. Bu durumda her ikisi de olur ha sponsorlu bağlantılar ha sponsor bağlantılar. Bu konu adsense hesabınızı riske edecek faktörlerden en düşük olanıdır. Sponsorumuz yazmayın yeter ki pek sorun teşkil etmez. Hatta hiçbir şey yazmayın zaten yazıyor köşesinde ne olduğu.
Ek olarak wmaraci'nin headerdaki banner'ının yanındaki ifadeye dikkat çekmek isterim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
İnşaat Mühendisi
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaşlar bu reklamın üzerine sponsor bağlantı nasıl yazıcaz. ben reklamımı koydum fakat yazı yazmak istiyorum üzerine
Serkan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%85)
En iyisi hiçbirşey yazmamak.Ben direk Adsense sitesinde önerilen Wordpress pluginiyle ekledim reklamları öyle bıraktım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
İnşaat Mühendisi
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben yazmak istiyorum fakat hangi kodla yazacağımı bilmiyorum inşallah bir arkadaşımız yardımcı olabilir
Ek Olarak: sanırım yardım etmiycek kimse