lostyazilim
tr.link

Kolay para kazanma (probux) Resimli Anlatım

5 Mesajlar 1.803 Okunma
lstbozum
tr.link

cfttfc cfttfc www.full-film-indir.com Kullanıcı
  • Üyelik 12.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Bilgisayar programcısı
  • Konum Adana
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 63
  • Beğeniler 9 / 10
  • Ticaret 3, (%100)
Probux da çeşitli zaman aralıklarında reklamlar çıkar. Bunları izledikçe 0.001$ ile 0.02$ arasında para kazanırsınız.

Ayrıca eş, dost, akraba gibi kişilere referral linkinizi verip üye yaparsanız (Standart üyeler maximum 100 kişi, Golden üyeler maximum 200 kişi) onların her tıkladığı reklamdan (sadece fixed reklamlar) Standart üye iseniz 0.0005$, Golden üye iseniz 0.005$ kazanırsınız. Bu para anında hesabınıza yansır.

Dilerseniz süresi 30 gün olan rented ref de kiralayabilirsiniz. Her bir rented ref fiyatı 0.20$ dır. Standart üyeler 200 adet rented ref kiralayabilir. Golden üyeler 2000 rented ref kiralayabilir. Golden üyelerde rented ref fiyatı her 250 refde ref başı 0.01$ artar.

Rented reflerin tıklamalarından da para kazanıyoruz. Her rented refin bir tıklamasından Standart üyeler 0.005$ Golden üyeler ise 0.01$ kazanır. Bir rented ref günde 4 fixed reklam tıklar. Sizin tıklamadığınız gün olursa ertesi günkü rented ref tıklamalarından kazanamazsınız. Rented refleri 7 günde bir kiralama hakkınız vardır.

Rented refler 30 gün sonunda ya serbest kalır yada kirasını yatırırsanız 30 gün daha sizin olur. Her 30 günde bir kirasını yatırmalısınız. Yatırmazsanız refler sizin olmaz ve her giden ref için sizden para kesilir. Bu para Standart üyelerde 0.02$, Golden üyelerde ise 0.04$ dır.

Grid:

Grid linkine tıkladığınız zaman karelere bölünmüş bir resim çıkar. Standart üyeler 20 Golden üyeler 40 kare tıklama hakkına sahiptir. 0.10$ ile 2$ arasında para kazanma şansınız vardır.

PARA ÇEKME ŞARTLARI:

Minimum 5$ (Paypal,Payza,Liberty Reserve) paranızı çekebilirsiniz.

Bu sistemin en güzel yanı botlu olmasıdır özel olarak hazırlanmış bu botla siz hiç reklam görmeden ve tıklama yapmadan bot sizin yerinize bunları yapıyor..

Botun anlatımı :

size verdigim linkten botu indirin indirdikten sonra probux'un settings tıklayarak kullanıcı adını ve şifrenizi girin, altaki Grid ayarlarını yapın ve save tıklayın

start diyerek botun başlamasını saglayabilirsiniz...

BOTU İNDİR

REFLİ LİNK

probux.com

referansımla üye olanlara bot konusunda her türlü yardımı yapacam... yardım isteyenler ref adını yazarak ne konuda sıkıntı yaşıyorsa yorum atsın..

wmaraci
reklam

ttw ttw ... Kullanıcı
  • Üyelik 02.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad B** H**
  • Mesajlar 536
  • Beğeniler 64 / 137
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam yeni mi başladınız bilmiyorum ama probux scam oldu artık. Aylardır ödeme yapmıyorlar. Millet birbirini uyarmasın diye forum sayfalarını da maksimum 48 saat sürecek diye bakıma aldılar. Haftalardır onu da açmadılar. Son çırpınışları, ne kadar koparırsak o kadar kârdır diyorlar. Hala kapatmadılar siteyi. Bulaşmayın derim.

Bir de ek olarak hangi site olursa olsun referans linkinizi verdiğiniz tanıtıma bot koymayın. Konuyu görürlerse hesabınızı engellerler.

cfttfc cfttfc www.full-film-indir.com Kullanıcı
  • Üyelik 12.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Bilgisayar programcısı
  • Konum Adana
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 63
  • Beğeniler 9 / 10
  • Ticaret 3, (%100)
ben para aldım siteden dogru bilgi edindigine eminmisin ??

cihatnet cihatnet Rüzgara kapılmış gidiyorm E-Mail Onaysız
  • Üyelik 04.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Proje Koordinatörü
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 816
  • Beğeniler 442 / 99
  • Ticaret 14, (%100)

ttw adlı üyeden alıntı

Hocam yeni mi başladınız bilmiyorum ama probux scam oldu artık. Aylardır ödeme yapmıyorlar. Millet birbirini uyarmasın diye forum sayfalarını da maksimum 48 saat sürecek diye bakıma aldılar. Haftalardır onu da açmadılar. Son çırpınışları, ne kadar koparırsak o kadar kârdır diyorlar. Hala kapatmadılar siteyi. Bulaşmayın derim.

Bir de ek olarak hangi site olursa olsun referans linkinizi verdiğiniz tanıtıma bot koymayın. Konuyu görürlerse hesabınızı engellerler.

Valla ben 1 aydır $20 cash out için günde 4 defa danıyorum. Deli döndüm.

Cash out neredeyse imkansız.
Boşa uğraşmayın arkadaşın dediği gibi.

wmaraci
wmaraci

alpagon alpagon WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad E** Ş**
  • Mesajlar 59
  • Beğeniler 7 / 6
  • Ticaret 0, (%0)
Site scamdir arkadaşlar bende üyeydim bıraktım ödeme yok forum kapalı

Bilgi Port
https://www.youtube.com/channel/UCJi01ub1jLWQX6m2SbI30oQ
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al