-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi - Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Merhaba arkadaşlar;
Benim düşündüğüm ve kafamda tasarladığım bir projeyi bir kişiye anlattım ve bu kişi anlattığım şeyi programladı. Bende aradığım PHP'ci arkadaş ile bu programın web sürümünü yapmak istiyorum. Sonuçta fikir benden çıktı. Ayrı programını yapan kişide herhangi bir belge almadı ki o kadar da büyük birşey değil. Ama 1 ayda 200 kullanıcıya çıkan programı eğer ki web sürümünü yaparsak, çok daha fazla kişiye çıkartabiliriz. (fikrime bu konuda güveniyorum.)
Lütfen ciddi arkadaşlar mesaj atsın. Zaten her mesaj atan arkadaşada direk projeyi açıklamicam. Eğer ki PHP konusunda kendine güvenen arkadaşlar varsa, bana mesaj atsın, konuşalım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Eğer projenin çok büyük olacağına inanıyorsan, bir arkadaşın sana mesaj atmasını değil sen sana en uygun bir resmi biyerle yapmalısın ki 1 ay sonra başın ağrımasın ;)
1 kişi bu mesajı beğendi.
cem310
Kişisel bir mesajdır.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
matba
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bu php bilen arkadaşla ortak mı yapacaksınız? yoksa php bilen arkadaşa iş mi yaptıracaksınız onu anlayamadım? Özel mesajla yaza bilirsiniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bizede bir pm atarsanız şukela olur
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
web develepor
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yazilim ekibimiz ve tasarim ekibimizle degerlendirilecek teklif icin pm alabilir miyim