Ya bastan sona okudum sonra konuyu açanın eski konularına ufaktan baktım :-) sonuç hayal gibi geldi banada
arkadaşın biri yazmış askere git en mantıklısı bu :-)
Daha e ticaret yapmayı bilmiyorum diye konu açan kişi simdi yazmış bi firmamin e ticaret sistemini yönetiyorum komedimisin kardeşim ?
arkadaşın biri yazmış askere git en mantıklısı bu :-)
Daha e ticaret yapmayı bilmiyorum diye konu açan kişi simdi yazmış bi firmamin e ticaret sistemini yönetiyorum komedimisin kardeşim ?
ben yanlızca içerik girişi ve sosyal medya düzenlemesi yapıyorum, bana içeriğin fotoğrafı çekilip veriliyor photoshop ile düzenleyip siteye ekliyorum destek taleplerine bakıyorum. bu e-ticaret yapmak değil :)
Ek Olarak:
Faizi uygun bulmayan o kadar çok milyarder gördük ki. 18 yaşındasın ve 100.000 TL ile iş kurmak istiyorsun, birincisi 18 yaşında daha çocuk yaştasın diyebiliriz, kuracağın işte eğer baban zenginse yönetim yapabilir ama yemek üzerine yatırım yapmak gelir olarak çok iyi şeyler getirir sana. Mesela bir küçük bar veya cafe kurmak.
dediğim gibi bar cafe kurmak değilde, barda kitap satmak gibi daha yaratıcı şeyler lazım bana :D