stendor
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhabalar samsung galaxy s4 telefonumun sarj aleti bozuldu kablosunda bir ezilme var ve orayi yarabandi gibi saglamlastirdim ve 3 ay kadar idare ettim iyice kablolarin icine girmis baktim simdi berbat durumda ve sarj etmiyor.
Sarj aletini komple degilde sadece kablo kismini satan varmıdır bilmiyorum ama satin alip kullansam sıkıntı olur mu? Batarya sismesi vs olur dediler ne yapsam gidip orjinal mi alsam yeni
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Ben Galaxy Ace kullanıcısıyım, benimde orjinal şarjım kırıldı. Telefoncudan sahte şarj aleti aldım hiç bir sorunla karşılaşmadım ne şişme oldu ne de başka bir sorun. Telefoncudan aldıgım şarj aletinin markası: i-berry sahte olmasına rağmen kaliteli ve hızlı şarj ediyor.
0mh3r
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** **
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
hocam usb kablosunu değiştirin adaptör sakın değiştirmen usb orjinal olamsada olur
OzgurG
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
USB kabloları bir standarta bağlı olduğu için orijinal, sahte fark etmeyecektir. Ama adaptörü kesinlikle sahte almayın.
stendor
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Usb degistircem arkadaşlar adaptor degistirince sıkıntı olabilirmis bilir kisi buldum sizlerde cok sagolun :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
x
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Samsung Galaxy S4 Data Kablosu seklinde arama yaparsaniz istediginiz sonuca ulasirsiniz. Bataryanin uzun omurlu olmasi ve telefonu verimli kullanabilmek icin adaptorunuzun orjinal ollmasina dikkat edin.
mertkaan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
YAPI RESSAMI
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Nasıl bi mantık kablo şişme vs yapmaz hangi akla söylemiş öyle saçma şey mi olur önemli olan adaptör orjinal olması en duyduğum saçma yalan