-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blog yazarı
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhabalar. Seo için dmoz dışında önerebileceğiniz dizin varmı. nasıl dizinlere eklersem seo'ya olumlu ya da olumsuz etkisi olur.
Pr değeriyüksek dizinlere google amca nasıl bakar
Tayfun
Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben dmoz dışındakilere eklemeyi tavsiye etmem. Zaten hepsi nofollow veriyor yada karşılıklı link veriyorsun. 3 adet sitem dmozda ekli gayet farkediyor.
Daha önce iyisayfa, webservis, bul.gen.tr, turkishmedia, suub.net, folkd gibi dizinlere ekledim fakat hiç bir yararını görmedim herhangi bir sitemde. Ve genelde rekabetsiz alanlarda site açarım ben. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Seo ve Web Tasarım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
29, (%93)
şu hale bak yıl olmuş 2014 hala dizinlere ekleme ile uğraşıyor insanlar.Ülkemiz internet ve seo konusunda ne kadar geri bu konuları görünce daha çok anlıyorum.Konuyu açan arkadaşa herhangi bir sitem veya laf söylemiyorum.Ama bütün webmaster forumları olsun bu tarz konular gördükçe insanların güzel umutlarla boşuna kürek çektiğini anlıyorum.Hocam dmoz da dahil olmak üzere dizinler artık 2005 yıllarında kaldı.Hiçbir faydası yok siteye.Hatta zararı var.Size seo olarak tavsiyem gidin sitenizin içeriğini özgün ve zengin yapın,sitenizi ana domainine değil de alt sayfalarınıza ve yan kelimelere zamana yayarak tanıtım yazıları alın.Ara sırada link alın.Bu şekilde istikrarlı gidin birkaç ay hatrı sayılır hitiniz olur.Onun dışında birşey yapmanıza hiç gerek yok.Yok dizin,yok forum cart curt boş işler bunlar.Dediklerimi yaparsanız istikrarlı ve zamana yayarak ozaman birşeyler kazandıran siteye sahip olursunuz.
www.mucahitguner.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web yazılım
-
-
Ad Soyad
S** K**