-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Engellenmiş bir bağlantısı olduğu için bunu paylaşamazsın
Paylaşmaya çalıştığın içerik güvenlik sistemlerimizin güvensiz olduğunu saptadığı bir bağlantı içeriyor:
karadenizmp3.com
Lütfen devam etmek için bu bağlantıyı kaldır.
Bunu bir hata sonucu gördüğünü düşünüyorsan, lütfen bize bildir.
Merhaba arkadaşlar. Karadeniz müzikleri paylaşmak amaçlı domain aldım. Bu domain tutacak bir isim ama. Facebook'da her hangi bir paylaşım yapılmak istenildiğinde domain yüzünden güvenlik duvarına takılıyor. Bunu aşmanın bir yolu var mı? Facebook olmadan hit almak o kadar kolay olmaz. Çare bulamazsam domaini değiştireceğim. Fikirilerinizi bekliyorum.
Saygılarımla
Teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web Tasarım SEO ve Oto Kuaför
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bu durumun domainle alakalı olduğunu sanmıyorum. Dürekli paylaşım yaptıysan sitede facebook spam olarak algılamış olabilir. Birkaç gün paylaşım yapma ara ra kontrol et muhtemelen kalkacaktır engel kendiliğinden.
Bende o şekilde oluyor ordan biliyorum. Başka domain de alsan yine aynı sorunlar karşılaşacaksın.
Ama bu soruna bence köklü çözüm fotoğraf üstü link paylaş yada linki yoruma bırak o şekilde sıkıntı olaaüını sanmıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / K
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aynı sorunu yaşıyorum. Hem de web sitemle ilgili tüm linkler uzun zaman kullandıktan sonra Facebook tarafından bloklandı. Sorunun çözümü ile ilgili bilgisi olan?
www.siralio.com
Hermes
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Seo | Sosyal Medya | Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
90, (%98)
Genelde Facebook'ta spam yapan domainlerde bu sorun oluyor. Eğer spam yapmadığınıza eminseniz, link paylaşırken karşınıza çıkan uyarı penceresinden "itiraz" ederek gerekli açıklamayı yapabilirsiniz.
koz4
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** O**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Aynısı benimde oldu şu an tüm linkleri google link kısaltma ile kısaltıp paylaşıyorum ama şu an facede paylasamiyorum iki sitemin linklerinide ne yapmam gerek bilgisi olan varmı lütfen yardım edin
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
IT
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
cozum bulan oldumu arkadaslar ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / K
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben sorundan kurtuldum. Yaptıklarım ise şu şekildeydi...
Birçok arkadaşıma bağlantıda çıkan bu bağlantının güvenilir olduğunu düşünüyorsanız buraya tıklayın gibi bir yer vardı oraya girip birşeyler yazmalarını istedim. Kendim de spam yapmadığımdan emin olduğum için bir çok itiraz yolladım. Sonucunda bir süre sonra açıldı.
www.siralio.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
yaklaşık 1 ay boyunca; hangi resimlerde kaplan, saat, şu bu ne varsa seçtirdi ama sonradan kendi kendine normale döndü.
https://discord.gg/S6mByw8