-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
web developer
-
-
Ad Soyad
T** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İyi günler ;
Sitem bir süredir index kaybı yaşamaktadır. Sanırım yaklaşık 2 haftadır SEO quake ten kontrollerim sırasında 100 civarında bir index kaybı yaşadım. Bunun sebebi ne olabilir?
Seo quake programı bazen sapıtıyor yanlış değerler verebiliyor ve bir süre sonra düzeliyor; fakat index kaybı biraz sakıncalı bir durum olarak biliyorum.
Aşırı bir backlink çalışması ve herhangi bir spam yapmamakla birlikte niye böyle bir durumun yaşandığını merak ediyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
www.blog.gezenthi.com
Kanada hakkında edindiğim bütün tecrübeler
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog. / Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ü** G**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Google'da 2-3 gündür dalgalanmalar mevcut sebebi bu yüzden olabilir ama sizde 2 hafta diyorsunuz, aşırı olmayan backlink çalışmalarının bir sonucu olabilir, webmaster tools hesabınıza filan bakın bir mail filan gelmiş mi, çoğu kişi tanıtım yazılarından gelen backlinklerden spam maili almakta.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
web developer
-
-
Ad Soyad
T** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
2 haftadır herhangi bir artış olmadı son zamanlarda atıyorum 60-70 düşüyorsa 10-15 artıyor. Bazen değerler sapıtıyor olabilir. Google da herhangi bir sıralama düşüşü yaşamadım ve google üzerinden yaptığım incelemelerde index te görülüyorum. Çok ciddi bir problem olduğunu düşünmüyorum dalgalanma herkeste görülüyorsa.
Teşekkür ediyorum değerli yorumun için.
www.blog.gezenthi.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Bu gibi durumlarda hemen telaş yapmamak gerek. Google'da görülen her zamanki şeyler. Bir süre sonra düzeliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
seo uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Google'dan yeni bir güncelleme geldi ama çok kısıtlı bir kesimi etkilemiş..belki denk gelmişindir
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
web developer
-
-
Ad Soyad
T** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@isousluer dediklerinde haklısın hemen telaş yapmamak gerek. Zamanla düzelecektir.
@seosozluk güncellemeden haberim yok ama olabilir. Eğer ki bir güncelleme yapıldıysa etkilemesi muhtemel olabilir.
Teşekkürler.
www.blog.gezenthi.com
xpur
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
web tasarımcı
-
-
Ad Soyad
G** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
telaş yap veya yapma sorun o değil. bir algoritma değişikliği olduğu kesin. ilk dalga 26 eylül de oldu. günde 17 bin Tekil ziyaretcili %100 organik içerikli sitemizi, şuan 6 Bin Tekil ziyaretçiye düşürdü. Emek hırsızlığı veya sahte hiçbir işlem yapmadığımız bu düşüş bizim gibi dürüst çalışanlara darbe oldu. Sağdan soldan haber çalıp, veya gereksiz konu başlıklarıyla ziyaretçi çeken siteler ödüllendirilmiş. İnşallah düzelir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
index kaybının bir diğer nedeni benzer sayfalar yüklemektir. Google indexler sonradan farkeder ve siler.