lostyazilim
tr.link

Blogger 301 Problemi

4 Mesajlar 929 Okunma
acebozum
tr.link

redakte redakte WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 04.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Muhabir
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad G** Ç**
  • Mesajlar 276
  • Beğeniler 92 / 105
  • Ticaret 1, (%100)
merhaba arkadaşlar. daha önce de forum da blogger 301 yönlendirmesi ile ilgili birkaç soru sormuştum fakat istediğim cevapları alamamıştım.

tıpkı benimle aynı sorunu yaşayan bir arkadaşın makalesine denk geldim ve sorunun çözümünü okudum, ancak kod bilgim iyi olmadığı için tam olarak anlayamadım.

şimdi sorunumuz şu;

www.site.com adresindeki blogger tabanlı sitemizi, yine blogger tabanlı olmak üzere www.sitesite.com adresine taşımak istiyoruz. ancak bu taşıma esnasında arama motorlarındaki kayıbı da en alt düzeyde tutmak istiyoruz.

code.google.com hesabı ile php yönlendirme kodu nasıl yerleştirilir?

wmaraci
webimgo

blogokulu blogokulu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Ağrı
  • Ad Soyad M** M**
  • Mesajlar 96
  • Beğeniler 1 / 21
  • Ticaret 0, (%0)
buradaki talimatları okursanız ve adımları tek tek takip ederseniz istediğinizi rahatlıkla yapabilirsiniz.Takıldığınız yer olursa buraya yazın, elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.

besiktas besiktas Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 25
  • Beğeniler 0 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Blogger 301 alt sayfaları için detaylı bilgi paylaşabilirseniz sevinirim, her yerde aradım ama malesef ulaşamadım

redakte redakte WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 04.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Muhabir
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad G** Ç**
  • Mesajlar 276
  • Beğeniler 92 / 105
  • Ticaret 1, (%100)

blogokulu adlı üyeden alıntı

buradaki talimatları okursanız ve adımları tek tek takip ederseniz istediğinizi rahatlıkla yapabilirsiniz.Takıldığınız yer olursa buraya yazın, elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.

geç bir zamanda cevap verdiğim için kusura bakmayın. ilginiz için teşekkür ederim. bu konularda fazla bilgim yok, o yüzden soracağım sorulardaki acemilikten dolayı özür dilerim.

öncelikle; bağlantıyı incelediğimde sunucu odaklı bir açıklama var, fakat ben blogger üzerinde bir yönlendirme yapacağım.

bir diğer konu ise; web yöneticisinde site taşıma kısmını tıkladığımda doğrulanmış bir alan adı istiyor. bunun olması için farklı bir blog açıp alan adını yönlendirdikten sonra mevcut alan adımı o bloga yönlendirmem gerekecek.

ya da mevcut blogumda blogger üzerinden isim değişikliği yapmam gerekecek, bu sefer de mevcut alan adım doğrulanmamış bir site olarak karşıma çıkacak ve yönlendirmeyi yapamayacağım...

Ek Olarak: arkadaşlar bu konuda bilgisi olan yok mu acaba?

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al