Merhaba arkadaşlar bir çok denemeden sonra kişisel site kurmayı düşündüm. 2 hafta tema aradım ve sonunda temamı buldum. Biraz kod düzeltme ayarlamayla güzel bir tema oluştu. Ufak tefek sorunlar var ama çözülemeyecek şeyler değil. En önemlisi sade ve güzel olması.
Neyse bu kadar temadan bahsetmek yeter. Birazda içerikten bahsedeyim.
Neler bulabilirsiniz?
Bildiğim ve araştırdığım Seo ile veya herhangi bir webmaster alanından bir konu hakkında düzgün bir anlatım ve çeşitli örneklerle sunmaya çalışıyorum.
Kendi hoşuma giden film olur oyun olur script,tema olur paylaşmaya çalışıyorum. Tabi şu an eksik bunların bir kısmı 1 ay oluyor 1 haftaya kadar yavaş yavaş ekliyorum. Bu eksikliği mazur görün.
Etkinlikler yapıyorum. Mesela geçen gün domain çeklişleri yaptım ve teslim ettim kazananlara. Şimdi de envato hesabı hediye edeceğim yarışma başladı.
Çeşitli konularda yardımlar da sunabilirim bildiğim kadar.
Blogum genel olarak webmaster ve kişisel ağırlıklı.
Sizlerinde görmek isterim aramda. Karşılıklı reklam vs yapabiliriz.
Siteye gelince
ATalha.Com-Kişisel
Geçen gün yeni tema için yeni logomu da yaptım ve daha güzel bir siteye kavuştum. En azından yorumlar yaparak destek olabilirsiniz.
Hepinize kolaylıklar dilerim. Hayırlı çalışmalar,okumalar,gezinmeler,işler,uyumalar.konuşmalar,susmalar,gülmeler,ağlamalar,sevinmeler :D