lostyazilim
tr.link

Google Penguen 3.0

14 Mesajlar 2.750 Okunma
lstbozum
tr.link

gunlukekonomi gunlukekonomi www.gunlukekonomi.com Kullanıcı
  • Üyelik 03.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 222
  • Beğeniler 25 / 28
  • Ticaret 8, (%100)
Örnekli derli toplu bir yazı
Sıkılmadan okudum
Seocular böyle net makaleler yazarsa okunuyor.
Sitelerinde de bu tarz örnekli yazılar olsa girer hep okurum

wmaraci
reklam

Doxan9 Doxan9 Yok Kullanıcı
  • Üyelik 04.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Seo Danışmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** Ç**
  • Mesajlar 427
  • Beğeniler 75 / 101
  • Ticaret 6, (%100)
Arkadaşım bu güncellemenin bana hiç bir zararı olmadı. siteler sapasağlam yerinde fakat adaletsizliğe karşı her zaman savaşırım. Dürüst çalışan, tanıdığım bir çok arkadaşımın siteleri zarar gördü. Bana göre de google un algoritmaları sırf adwords pazarlamasına yönelik. Bu yüzden benim için yandex artık daha ön planda.. Baraşızılıkla felan alakası yok ok :)

NDorteOrg NDorteOrg www.ndorte.net Kullanıcı
  • Üyelik 02.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster, Seo Danışmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad U** Ç**
  • Mesajlar 75
  • Beğeniler 24 / 19
  • Ticaret 0, (%0)
Penguen 3.0'dan kurtulma makaleleri yazılmaya başlanmış. Kardeş ne ara denedin sen bu algoritmayı ? Linkleri ne ara reddettin ? Özgün makalene aldığın linkler ne ara etki etti ? Kaliteli otoriter sitelerden aldığın linklerden ne kadar hit çekebildin ? Bu hitleri Google ne ara değerlendirdi ? Algoritmadan ne ara kurtuldun ? Konuşunca konuştu diyorsunuz :D Neyse büyük iş çıkardınız yine hll spr dvm.

imajweb imajweb WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 114
  • Beğeniler 14 / 33
  • Ticaret 28, (%100)

NDorteOrg adlı üyeden alıntı

Penguen 3.0'dan kurtulma makaleleri yazılmaya başlanmış. Kardeş ne ara denedin sen bu algoritmayı ? Linkleri ne ara reddettin ? Özgün makalene aldığın linkler ne ara etki etti ? Kaliteli otoriter sitelerden aldığın linklerden ne kadar hit çekebildin ? Bu hitleri Google ne ara değerlendirdi ? Algoritmadan ne ara kurtuldun ? Konuşunca konuştu diyorsunuz :D Neyse büyük iş çıkardınız yine hll spr dvm.

Yazmış olduğunuz yorumdan da anlaşılıyor ki yazıyı okumamışsınız. "Penguen 3.0'dan kurtulma makaleleri" değil! Çalışmış olduğum bazı kelimelerin güncellemeden ne derece etkilendiğinin analizidir. Tanımadığınız kişilere bu tarz iğneleyici cümlelerle dolu mesajlar yazmamanızı tavsiye ederim.

wmaraci
wmaraci
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al