-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar hazır bi tema aldım ismi: Simple Article. Read More yazısı diğer temalarda türkçe oluyor ama bu temaya geçince olmuyor.:( Site bitmek üzere fakat bir türlü Read More yazısını Türkçeleştiremedim. Esas site farklı ama deneme amaçlı deneme.zz.vc sitesinde çalışıyorum. Yardımcı olana şimdiden çok çok teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
bu tarz çevirileri bulmak cidden zor olabiliyor. Ama çözüm olarak ben şu şekilde yapıyorum. Notepad++ uygulamasını açıp ctrl + f ile arama ekranını açıyorum. Sekmelerde Dosyalarda Bul seçeneği var klasör olarak sitemin olduğu klasörü seçip arama yaptırıyorum tüm dosyalarda arıyor. Eğer Read More yazısı dosya içerisinde geçiyorsa muhakkak çıkacaktır. Database tarafında saklı ise Tema yönetim panelinde bi yerlerde olabilir eğer bunuda bulamazsan html kodları ile ara mesela senin sitede Read More yazısının class ı excerpt-read-more oalrak geçiyor bunu arat muhakkak çıkacaktır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
index.php ve single.php de bulamadim morelink modifier de denedim o da olmadi. Muhtemelen tema kaynakli bi problem çünkü dediğim gibi diger temalarda normal. Bu temada da duzenle seceneginden butun Read More yazan yerleri degistirdim yine olmadi. Hic bi site yaparken bu kadar caresiz kalmamistim :( yardimlariniz ixin simdiden cok tesekkur ederim ama excerpt-read-more u nerde nasil aratacam daha detayli anlatabilir misiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Ziraat Katılım I.T
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
site adresi varsa bilgileri pm yolla hallediyim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
3D Sanatçı
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Temanın .po formatlı dil dosyası yok mu? Genelde temaların languages yada lang klasörlerinde bulunur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-