-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
seo uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Arkadaşlar çok acil bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Hostgator'den host hizmeti alıyorum ve domainlerim isimtescil'e kayıtlı.
2 tane sitem de bazı ortak yerlerde (starbucks, arkadaşımın iş yeri) açılmıyor. Browser yüklemeye çalışıyor ama sayfa bir türlü görüntülenemiyor. Bu sorunun yaşandığı sırada cep telefonundan giriyorum, sayfalarım açılıyor. Cache'leri falan silip tekrar deniyorum yine olmuyor.
Konu ile ilgili bilgisi olan varsa ltf yaradım edebilir mi?
Teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
3D Sanatçı
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Site adreslerini verirseniz bir de biz kontrol ederiz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
seo uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
pm gönderdim, ilginiz için teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog. / Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ü** G**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Bİr kaç gündür bende hostgatorda barınan sitelerde sorun yaşamaktayım, geçen gün iletişim kurmak istedik ama kuramadık, bir yerde karşımıza sunucuda bakım olduğuna dair bilgiler çıkmıştı, şuan sorun hala devam etmekte sub domain kuruluyor fakat ftp ye atılan dosyalar görüntülenemiyor. Hostgator biraz sıkıntı, muhattabının olması için Türkiye'de bir hizmet almak en mantıklısı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
seo uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
hocam hostgator ile ilgili ben bu zamana kadar bir sıkıntı yaşamamıştım. Ayrıca cep telefonumdan veya evimden girebildiğim bir siteye, Starbucks'tan giremiyorsam konu Hostgator olmamalı...veya benim bilmediğim bir şeyler var...