lostyazilim
tr.link

Meysu.Com.tr için Uzmanlarımızdan öneriler bekliyoruz.

24 Mesajlar 3.915 Okunma
acebozum
tr.link

SertacSolmaz SertacSolmaz IT Manager Kullanıcı
  • Üyelik 27.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek IT Manager
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 84
  • Beğeniler 31 / 18
  • Ticaret 0, (%0)
Merhabalar,

Türkiye'nin ilk meyve suyu markası olan meySu'yu duymayan bilmeyen yoktur diye düşünüyorum. Yaşı biraz ileri olanlar üçgen meyve sularını unutmamıştırlar.Bu markanın seo işleri ile ilgileniyorum. Ve alt kısımda belirttiğim konu ile alakalı olarak önerilerinizi ; rica ediyorum..

MEYSU SİTE

"meyve suyu" aramasında 1. sırada ancak aranma hacmi çok düşük. Siteye gelenlerin %80'i "meysu" içerikli aramalardan geliyor.

Hit arttırmaya yönelik ne tür çalışmalar yapılması gerekir ?
Uzman olan arkadaşların seo açısından önerileri nelerdir ?

Verilen cevaplar özenle ve dikkatle takip edilecektir.
Şimdiden bütün cevaplar için teşekkür ederim.

Zoru hemen başarırız. İmkansız biraz zaman alır.
elektronikssl
webimgo

ceyzer ceyzer WM Aracı E-Mail Onaysız
  • Üyelik 12.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Üniversite Öğrencisi
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 698
  • Beğeniler 46 / 90
  • Ticaret 1, (%100)
Bence bir etkinlik promosyon vb bir durum söz konusu olmassa ziyaretçi neden siteye girsinki ben 27 yaşındayım sadece coca colanın sitesine girdim oda neden kod girmek için ve pepsi dakika mb kazanmak için yani kod girmek için
mhalat ismailaksoy SertacSolmaz

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 27.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek IT Manager
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 84
  • Beğeniler 31 / 18
  • Ticaret 0, (%0)

ceyzer adlı üyeden alıntı

Bence bir etkinlik promosyon vb bir durum söz konusu olmassa ziyaretçi neden siteye girsinki ben 27 yaşındayım sadece coca colanın sitesine girdim oda neden kod girmek için ve pepsi dakika mb kazanmak için yani kod girmek için

Merhabalar ceyzer,

Önerin için çok teşekkür ediyorum. Evet o tür bir çalışma yapılarak istenilen
sonuç elde edilebilir. Ancak pozisyon olarak bunun kararını bireysel almam
mümkün değil. Amacımız, SEO penceresinden neler yapabiliriz. Eksiğimiz
nedir, nelerdir ? Bunların arayışı içerisindeyiz. Tekrar teşekkürler...

Ek Olarak: Ek Olarak: öm yoluyla cevap gönderen arkadaşlara ayrıca cevap verildi.
Ancak öm yerine buranın tercih edilmesini rica ediyoruz.
Oluşacak bilgi paylaşımından herkesin yararlanması kanaatindeyiz.

Teşekkürler...

ubrtrade ubrtrade WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Dış Ticaret
  • Konum Adana
  • Ad Soyad C** A**
  • Mesajlar 491
  • Beğeniler 81 / 81
  • Ticaret 20, (%100)
hocam site doğal olarak meyve suyu üzerine kurulmuş firma ismi meysu aramaların hangi kelimede gelmesini bekliyorsunuz örnek bir kaç anahtar kelime verin bence

meyve suyu ve meysu zaten sitenin kendi ana anahtar kelimeleridir.

firma siteleri (kendi firmamda dahil) 1k 10k 100k hite ihtiyaç duymazlar giren az sayıdaki hit zaten firmadan alış veriş yapmak isteyen kişilerdir. yani film izlicek kişinin firma sitesinde bir işi olamaz alakasız 10k hit yerine alakalı 10 hiti tercih etmelisiniz

firma sitenizi bir kontrol edin ve eksikleri tamamlayın

örneğin meysu müsterilerine ne yapar ? (ürettiğini söylemiyorum)
meysu bayilik verir peki sitede bayilik alma ile ilgil ibir içerik varmı ?
hayır bu büyük bir eksiklik bunu siteye eklediğinizde
yeni bir anahtar kelimeniz olacaktır
bu anahtar kelimede : meysu bayilik / meysu bayilik alma ve benzeri

binlerce hit firmanıza hiç bir şey kazandırmaz ama yararlı 10 hit işinizi görecektir

yapmanız gereken meysu müşterilerine ne yapıyor ?

bayilik veriyor
buz dolabı veriyor
promosyon dağıtıyor
vs..

ama bunlardan farklı olarak insanlara meysu yu tanıtıp ürün satışlarınızda genel bir artış istiyorsanız yani toptancı değil parakende satışlarınızı artırmak istiyorsanız bunu seo ile değilde sosyal medya ve sosyal aktivitelerle yapabilirsiniz
SertacSolmaz

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

sorueki sorueki WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Mardin
  • Ad Soyad S** i**
  • Mesajlar 1977
  • Beğeniler 639 / 720
  • Ticaret 3, (%100)
Merhabalar. Seo ile işim olmaz. Ancak siteniz erken açılıyor ama şu anda dağ başındayım ve 1 Mbit hızla hala ön sayfadaki resmi göremedim. Yani benim gibi bağlantıya sahip insanların bulunduğu yörelere hitap ediyorsunuz ancak en üsteki resme bağlantı hızına göre seçenek belirlemeniz iyi olacaktır. Ama şunu belirtmeliyim örnek olarak; Mesela.bayiler ya da kurumsal bilgiler sayfasını açtığımda başlık olarak herhangi bir sorun yok.

Alexa'da varsınız ama yoksunuz. Alexa önemli bir kriter değil ama sitenize yönlenenler veşya webmaster'ların sitenizde ne kadar zaman geçirdiği açıından önemli bence.

Ek metinler ve wmaraci gibi sitelerde tanıtım sitenizi ilerilere taşıyacaktır. Emin olun.

Durgun sular derin akar.

• Üyelik 27.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek IT Manager
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 84
  • Beğeniler 31 / 18
  • Ticaret 0, (%0)

ubrtrade adlı üyeden alıntı

hocam site doğal olarak meyve suyu üzerine kurulmuş firma ismi meysu aramaların hangi kelimede gelmesini bekliyorsunuz örnek bir kaç anahtar kelime verin bence

meyve suyu ve meysu zaten sitenin kendi ana anahtar kelimeleridir.

firma siteleri (kendi firmamda dahil) 1k 10k 100k hite ihtiyaç duymazlar giren az sayıdaki hit zaten firmadan alış veriş yapmak isteyen kişilerdir. yani film izlicek kişinin firma sitesinde bir işi olamaz alakasız 10k hit yerine alakalı 10 hiti tercih etmelisiniz

firma sitenizi bir kontrol edin ve eksikleri tamamlayın

örneğin meysu müsterilerine ne yapar ? (ürettiğini söylemiyorum)
meysu bayilik verir peki sitede bayilik alma ile ilgil ibir içerik varmı ?
hayır bu büyük bir eksiklik bunu siteye eklediğinizde
yeni bir anahtar kelimeniz olacaktır
bu anahtar kelimede : meysu bayilik / meysu bayilik alma ve benzeri

binlerce hit firmanıza hiç bir şey kazandırmaz ama yararlı 10 hit işinizi görecektir

yapmanız gereken meysu müşterilerine ne yapıyor ?

bayilik veriyor
buz dolabı veriyor
promosyon dağıtıyor
vs..

ama bunlardan farklı olarak insanlara meysu yu tanıtıp ürün satışlarınızda genel bir artış istiyorsanız yani toptancı değil parakende satışlarınızı artırmak istiyorsanız bunu seo ile değilde sosyal medya ve sosyal aktivitelerle yapabilirsiniz

Merhaba ubrtrade,

Değerli görüşlerin için teşekkür ediyorum. Maalesef bu işin başlangıcında,
"meyve suyu" aramasında dahi sonuç yoktu. Seo ile meyve suyu aramasında
1. sıraya geldi. Ekstra anahtar kelimeler olarak, "meyveadı faydaları" şeklinde olabilir,
bunun için içerikte mevcut sitede.. 1k 10k hit yerine 10 hit konusunda da hemfikiriz.
Bayilik için belirttiğin kısımlarda, "meysu" geçen aramalarda ve "meyve suyu bayilik"
aramasında zaten 1. sırada.. Bizim burada asıl amaçladığımız. Sitenin fiziksel yapısında
SEO için olumsuz bir durum varsa gidermektir.. En kısa sürede promosyon ve buz dolabı
konusunun üzerine gidilecek. Sitede hiç olmayan konulardı..

Çok değerli düşünceleriniz için, tekrar Teşekkür ederiz..

Ek Olarak:

bilgive adlı üyeden alıntı

Merhabalar. Seo ile işim olmaz. Ancak siteniz erken açılıyor ama şu anda dağ başındayım ve 1 Mbit hızla hala ön sayfadaki resmi göremedim. Yani benim gibi bağlantıya sahip insanların bulunduğu yörelere hitap ediyorsunuz ancak en üsteki resme bağlantı hızına göre seçenek belirlemeniz iyi olacaktır. Ama şunu belirtmeliyim örnek olarak; Mesela.bayiler ya da kurumsal bilgiler sayfasını açtığımda başlık olarak herhangi bir sorun yok.

Alexa'da varsınız ama yoksunuz. Alexa önemli bir kriter değil ama sitenize yönlenenler veşya webmaster'ların sitenizde ne kadar zaman geçirdiği açıından önemli bence.

Ek metinler ve wmaraci gibi sitelerde tanıtım sitenizi ilerilere taşıyacaktır. Emin olun.

Merhabalar bilgive,

Evet maalesef site sliderında bende o sorunu gözlemledim. Slider'daki resimlerin
boyutları incelenip gerekli düzenlemeler yapılacak. Verdiğin değerli bilgiler bilgiler
için teşekkür ederiz..

Peki sitenin şuan ki hali ile PR artışı olacak mıdır ?. Site şuan PR 1'dir..

Mezitli Mezitli WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek İnternet
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** M**
  • Mesajlar 59
  • Beğeniler 25 / 6
  • Ticaret 1, (%100)
Hocam yanlış anlama beni de sen sanki "bana burdan bedava bilgi verin" gibi şeyler yazmışsın. Meysu'nun ne kadar büyük bir firma olduğunu biliyorum şahsen. Böyle büyük bir firma için neden profesyonel yardım almıyorsun? Ver parasını takır takır istediğin kelimede ilk sıraya çık :)

ismail03 ismail03 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Ameliyathane Hemşiresi
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad I** Ç**
  • Mesajlar 2633
  • Beğeniler 344 / 487
  • Ticaret 12, (%100)
sitesi çok hoş türk markası olmasıda güzel seo değilde otellerede satışı yapılırsa ciro 2 katlar

• Üyelik 27.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek IT Manager
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 84
  • Beğeniler 31 / 18
  • Ticaret 0, (%0)

Mezitli adlı üyeden alıntı

Hocam yanlış anlama beni de sen sanki "bana burdan bedava bilgi verin" gibi şeyler yazmışsın. Meysu'nun ne kadar büyük bir firma olduğunu biliyorum şahsen. Böyle büyük bir firma için neden profesyonel yardım almıyorsun? Ver parasını takır takır istediğin kelimede ilk sıraya çık :)

Merhabalar Mezitli;

Kesinlikle Meysu büyük bir firmadır. Ancak wmaraci bir webmaster paylaşım
platformu olarak biliyorum. Sonuçta kimse bildiğini zorla paylaşmıyor.
Ben kurumsal bir site için post atmış olabilirim, bunun sebebi bireysel olarak
burada var oluşumdur. Elimdeki Meysu ile alakası olmayan domainler içinde
post atmış olabilirdim. Yinede ilginiz için teşekkür ederim.

Ek Olarak:

ismail03 adlı üyeden alıntı

sitesi çok hoş türk markası olmasıda güzel seo değilde otellerede satışı yapılırsa ciro 2 katlar

Merbalar ismail03,

Değerli görüşleriniz için teşekkür ederiz.

Batarya Batarya SEO & Wordpress Kullanıcı
  • Üyelik 09.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SEO
  • Konum Adana
  • Ad Soyad B** U**
  • Mesajlar 1119
  • Beğeniler 318 / 317
  • Ticaret 123, (%99)
Çok fazla css ve js dosyası kullanmışsınız. Bunların boyutunu küçülterek bu dosyaları birleştirebilirsiniz.
Aynı zamanda sayfanızda hiç "h1 , h2 ve h3" etiketi bulunmamakta. Sadece off page seo ile seo yapılmaz. One page seo yapmalısınız , bilmiyorsanız öğrenmelisiniz.

Hit için sosyal ağları kullanabilirsiniz. Sonuçta kurumsal bir markasınız. Verin Twitter'a , Facebook'a reklamlarınızı. Belirli bir kitleyi kendinize çekersiniz zaten. Arada bir websitenizde yarışmalar , etkinlikler düzenlerseniz hit falan coşar.
haldizweb linkci

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al