ArmanHAN
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hangi sitelerden backlink almalıyım? Konuyu biraz daha açarsanız sevinirim. Teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Yardım
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
bu siteler whois backlink alma siteleri,
asıl soru whois backlink faydalımıdır, değilmidir,
bu sitenin yaşına, durumuna, içeriğine, indexlenme durumuna göre değişen göreceli bir durumdur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Gemi Kaptanı Olacak :)
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
İlk önce güzel bir tanıtım yazısı hazırlanmalı. Forum siteleri , Sosyal imleme sitelerinde paylaşım yapılmalı. Birde siteniz biraz yeniliğe açık olmalı scripti güncelleyin yeni özellikler ekleyin gerekirse VIP çekilişleri yapın. Üyelik satın vs. gibi şeyler sizin sitenizi vazgeçilmez kılar. Bir gelen siteye bir daha gelir.
ArmanHAN
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Günlük zaten 400'e yakın giriş oluyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Özür dileyerek bir şey söylemek istiyorum. Ayrıca yukarıda yorum yapan arkadaşları bu yazdıklarımdan tenzih ediyorum. Ben 1995'lerde kalmış bir webmaster'ım. Fakat herkes artık backlink almayın diye söylüyor. Bu konuya dikkat etmenizi öneririm. Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi kampanya, sosyal sitelerde daha aktiflik, güncel konuları sitenizin dalına göre yorarak makale yazımı ve anketler ile tanınmışlık düzeyinizi arttırabileceğinizi düşünüyorum. Çünkü bence çok güzel bir alan adına sahipsiniz. Allah kolaylık versin.
Durgun sular derin akar.