-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
yazılımcı
-
-
Ad Soyad
R** H**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ufak bir iki örnek;favicon, Gzip, Robots.txt, W3C CSS ve W3C, Eklentileri kullanmanızı tafsiye ederim. Bitiş tarihi: 18-12-2014, en az 5 yıl olursa güzel olur seo icin 12 yıllık bir isim hakkı görünüyor bunu 5 veya 10 yillık tescilleyin.
Kampanya kelimesi kullanın örnek;meysu kış kampanyası vb şimdiden hayırlı işler bol kazançlar dilerim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
IT Manager
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Batarya adlı üyeden alıntı
Çok fazla css ve js dosyası kullanmışsınız. Bunların boyutunu küçülterek bu dosyaları birleştirebilirsiniz.
Aynı zamanda sayfanızda hiç "h1 , h2 ve h3" etiketi bulunmamakta. Sadece off page seo ile seo yapılmaz. One page seo yapmalısınız , bilmiyorsanız öğrenmelisiniz.
Hit için sosyal ağları kullanabilirsiniz. Sonuçta kurumsal bir markasınız. Verin Twitter'a , Facebook'a reklamlarınızı. Belirli bir kitleyi kendinize çekersiniz zaten. Arada bir websitenizde yarışmalar , etkinlikler düzenlerseniz hit falan coşar.
Merhabalar Batarya,
css, js dosyaları ve heading tags hakkındaki söyleminizi değerlendireceğiz.
Reklam konusu bireysel alabileceğim bir karar değil maalesef.
Ancak hemfikir olduğumuzu söyleyebilirim. Değerli görüşlerin için
teşekkür ederiz.
Ek Olarak:
haldizweb adlı üyeden alıntı
Ufak bir iki örnek;favicon, Gzip, Robots.txt, W3C CSS ve W3C, Eklentileri kullanmanızı tafsiye ederim. Bitiş tarihi: 18-12-2014, en az 5 yıl olursa güzel olur seo icin 12 yıllık bir isim hakkı görünüyor bunu 5 veya 10 yillık tescilleyin.
Kampanya kelimesi kullanın örnek;meysu kış kampanyası vb şimdiden hayırlı işler bol kazançlar dilerim.
Merhabalar haldizweb,
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederiz. Detaylıca üzerinde durulacaktır.
Zoru hemen başarırız. İmkansız biraz zaman alır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Pusat Bilişim Kurucu
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
İç SEO üzerinde burdan anlatılamayacak kadar çok hata buldum. Sayfaların bir kısmını inceledim. Çok fazla sorgu çalışıyor . Site tasarımı biraz daha değişmeli. Dış SEO çalışması neredeyse hiç yapılmamış 11 yıllık domain kendi kelimelerinde bir yere gelmiş bu da normaldir hatalarınız için pm atın yardımcı olurum..
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
IT Manager
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yazilimarsiv adlı üyeden alıntı
İç SEO üzerinde burdan anlatılamayacak kadar çok hata buldum. Sayfaların bir kısmını inceledim. Çok fazla sorgu çalışıyor . Site tasarımı biraz daha değişmeli. Dış SEO çalışması neredeyse hiç yapılmamış 11 yıllık domain kendi kelimelerinde bir yere gelmiş bu da normaldir hatalarınız için pm atın yardımcı olurum..
pm atıldı
Teşekkür ederiz..
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
merhabalar, hocam meyve suyu yazdığımızda 1. sırada çıkan sitenizin, Google'ın getirdiği bağlantılarında problem var. İLETİŞİM - Ürünler - Bayilik Formu - Marka Bulunamadi
Bu marka bulunamadı yazısının bağlantısını Wm Tools'tan düşürmeniz gerekiyor. Bu derece büyük bir firmaya yakışmayan bir durum olur. Hatta yapabiliyorsanız İLETİŞİM büyük harflerini de küçültmeye yönelik çalışma yapsanız iyi olur
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
IT Manager
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
PhpCode adlı üyeden alıntı
merhabalar, hocam meyve suyu yazdığımızda 1. sırada çıkan sitenizin, Google'ın getirdiği bağlantılarında problem var. İLETİŞİM - Ürünler - Bayilik Formu - Marka Bulunamadi
Bu marka bulunamadı yazısının bağlantısını Wm Tools'tan düşürmeniz gerekiyor. Bu derece büyük bir firmaya yakışmayan bir durum olur. Hatta yapabiliyorsanız İLETİŞİM büyük harflerini de küçültmeye yönelik çalışma yapsanız iyi olur
Merhabalar PhpCode,
wm tools'dan gerekli düzenlemeler için başladık.
Değerli bilgiler için teşekkür ederiz..
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
IT Manager
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
linkci adlı üyeden alıntı
Bende bi öneride bulunacağım. Madem hemşerimsin...
Bende 40-45 firmaya bakıyorum yaklaşık memlekette ancak çoğu kelimeye bakmıyor hocam. Benim sana tavsiyem öncelikli olarak şu aspden bi çıkmanız. Linklemeleri .html'ye çevirmeniz. Tab ve sef yönünden etkili olacağından google ve diğer arama motorları da indexlemede işinizi kolaylaştıracaktır. Site hususuna gelince zaten benimde var taskobirlik bu tür siteler genelde sade ve standart olur yani siteniz iyi ama daha da sade hale gelebilir ÖNCELİK PHP diyorum sonra linklendirmeler. Ücretli yardım isterseniz de görüşebiliriz karşılıklı yaparız bişeyler... İYİ ÇALIŞMALAR...
Merhabalar linkci,
ASP'de sef link php'den biraz farklı ancak üzerinde çalışılıyor.
Ancak bu saatten sonra PHP düşünmüyoruz.
Değerli görüşlerin için teşekkür ederiz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Uzman kişilere meyve suyu kokteylleri ile ilgili yazılar yazdırın, diğer dillerden çeviri yaptırın. 40 yaşında sayılırım ama bugüne kadar hiç google'da "meyve suyu" sözcüğünü arattırmadım, gereksinim duymadım. Fakat "meyve suyu kokteyli" sözcüğünü defalarca aratmışlığım vardır.
Ne ekersen onu biçersin
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
IT Manager
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Zargana adlı üyeden alıntı
Uzman kişilere meyve suyu kokteylleri ile ilgili yazılar yazdırın, diğer dillerden çeviri yaptırın. 40 yaşında sayılırım ama bugüne kadar hiç google'da "meyve suyu" sözcüğünü arattırmadım, gereksinim duymadım. Fakat "meyve suyu kokteyli" sözcüğünü defalarca aratmışlığım vardır.
Merhabalar Zargana Ağabey,
Meyve suyu kokteyli konusunda meySu.com.tr'den Özgün tarifler göreceğinizden,
şimdiden emin olabilirsiniz. Çok değerli tavsiyeniz için teşekkür ederiz.