-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
diğer
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
arkadaşlar bu google güncellemesi sonrasında hit azalmam ve hemen çıkma oranım %70 lerde geziyor acaba seo açısından bir hata mı yaptım diye düşünmeye başladım. bu konuda çözüm önerileriniz varmıdır
http://www.sorgulamasi.gen.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
Genel olarak makaleci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Valla aynı durumu ben de, çok sayıdaki sitemde yaşıyorum. İlgisiz siteler ise yükselişte arkadaşım. Bu bizim için yeni sitelerle ilgilenmek adına bir şans belki de.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
İşletme
-
-
Ad Soyad
Ç** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hergün düzenli olarak seo kurallarına uygun olarak girdiğim makalelerim olmasına rağmen, seo düzenlemeleri kötü ve günlük makale girmeyen siteler önümüze geçti. Hitler yarı yarıya düştü. Bu günlerde geçecek diyerek çalışmaya devam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Expert.
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Hemen çıkma oranı yüksekse, ziyaretçi sitenizde aradığını bulamıyor demektir. Ziyaretçinin arama motorundan sitenize belirli bir arama ile gelmesi ve daha sonra hemen sitenizden çıkarak aynı aramayı tekrar etmesi sitenizi özellikle Google konusunda olumsuz etkileyecektir.
İmzanızdaki siteniz için bir örnek vereyim. Yayınınız adı, "Nurettin YILDIZ Selam Günü" yayına uygun etiketler: "Nurettin YILDIZ, Selam Günü, Nurettin YILDIZ Sohbet" vb. şekilde olmalıdır. Fakat aynı yayında "SOHBET NEDİR" tagı da yer alıyor. Google'da "SOHBET NEDİR" diye bir arama yapıp sitenize gelsem, muhtemelen hemen çıkış yaparım. Çünkü "SOHBET NEDİR" tanımı yayın içersinde geçmiyor ve aradığımı doğal olarak bulamıyorum.
Şimdi çok etkilemez belki ama uzun vadede bu noktaya dikkat etmenizi tavsiye ederim.
2 kişi bu mesajı beğendi.