lostyazilim

Hit Azalması ve Yüksek Hemen Çıkma Oranı

4 Mesajlar 871 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

zamanteknoloji zamanteknoloji WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek diğer
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad G** T**
  • Mesajlar 192
  • Beğeniler 13 / 13
  • Ticaret 2, (%100)
arkadaşlar bu google güncellemesi sonrasında hit azalmam ve hemen çıkma oranım %70 lerde geziyor acaba seo açısından bir hata mı yaptım diye düşünmeye başladım. bu konuda çözüm önerileriniz varmıdır

http://www.sorgulamasi.gen.tr
wmaraci
reklam

Almina Almina WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / K
  • Meslek Genel olarak makaleci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1072
  • Beğeniler 111 / 212
  • Ticaret 2, (%100)
Valla aynı durumu ben de, çok sayıdaki sitemde yaşıyorum. İlgisiz siteler ise yükselişte arkadaşım. Bu bizim için yeni sitelerle ilgilenmek adına bir şans belki de.

Samsunweb Samsunweb WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek İşletme
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad Ç** T**
  • Mesajlar 49
  • Beğeniler 6 / 19
  • Ticaret 0, (%0)
hergün düzenli olarak seo kurallarına uygun olarak girdiğim makalelerim olmasına rağmen, seo düzenlemeleri kötü ve günlük makale girmeyen siteler önümüze geçti. Hitler yarı yarıya düştü. Bu günlerde geçecek diyerek çalışmaya devam.

Eksi35 Eksi35 İzmir Kullanıcı
  • Üyelik 27.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Expert.
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 83
  • Beğeniler 4 / 21
  • Ticaret 14, (%100)
Hemen çıkma oranı yüksekse, ziyaretçi sitenizde aradığını bulamıyor demektir. Ziyaretçinin arama motorundan sitenize belirli bir arama ile gelmesi ve daha sonra hemen sitenizden çıkarak aynı aramayı tekrar etmesi sitenizi özellikle Google konusunda olumsuz etkileyecektir.

İmzanızdaki siteniz için bir örnek vereyim. Yayınınız adı, "Nurettin YILDIZ Selam Günü" yayına uygun etiketler: "Nurettin YILDIZ, Selam Günü, Nurettin YILDIZ Sohbet" vb. şekilde olmalıdır. Fakat aynı yayında "SOHBET NEDİR" tagı da yer alıyor. Google'da "SOHBET NEDİR" diye bir arama yapıp sitenize gelsem, muhtemelen hemen çıkış yaparım. Çünkü "SOHBET NEDİR" tanımı yayın içersinde geçmiyor ve aradığımı doğal olarak bulamıyorum.

Şimdi çok etkilemez belki ama uzun vadede bu noktaya dikkat etmenizi tavsiye ederim.
impjix zamanteknoloji

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al