-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
digital tutors var 3d grafik animasyon eğitim sitesi. baya büyük bir site. bu site bile internet ortamında dosyalarının yayınlamasına engel olamıyorsa sen nasıl engel olacaksın? bunun bi yolu yok diye biliyorum. yani düşün okuyan kişi senin yazdıklarını not defterine geçirir sonra bunu blogunda paylaşır. arkanda hukuki bir destek yoksa yazıyı o blogtan kaldırma şansın olabilir mi sence ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Bence site açın üyelik 5 tl olsun.Üyeler panelden videoları izlesin uygulama yapsın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yaz
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
ne satarsan sat kardesim millet herseyi satin aliyor yüzlerce seocu var bir eseklik edip bildigim halde bende bi seo kitabi satin alayim dedim meraktan belki bilmedigim bir olay paylasiliyordur dedim adam benim bilgimden daha az bilgi vermis yani uzun lafin kisasi ne yaparsan yap satarsin ;)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
İmla hataları veya kelime hatalarını bu mesajlarındaki gibi yapmayacaksan keyifle okurum haliyle satın da alırım. Ancak bence çok uğraşma kopyalanmamasıyla, olmayacak çünkü. Aç site denildiği gibi paralı üyelik yaptırt x liraya. Parana bak.
2 kişi bu mesajı beğendi.
fenomeno
Herşey Yolunda ...
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
WordPress Güvenlik , SEO
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Ben bildiklerimi nette gördüm fakat sıcak bir ortama paralı vermedim her öğrendiğim bilgiyi arkadaşlarımla paylaştım güzel kardeşim :)