-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bir kaç gündür görmüşsünüzdür arabam.com reklam yapıyor işte "varis çorabı satılan yerden araba alınmaz" vb. sloganlar ile sahibindene göndermede yapıyor.
Hadi o neyse de az önce denk geldi hürriyet emlak reklam vermiş televizyona, 2 adam üzerlerinde sarı tişört, karşıda arama çubuğu üzerinde sarı zemin ve üzerinde herşeyisatan.com yazıyor. (Hatırladığım kadarı ile yazdım yanlışlar olabilir).
Sözde sahibinden.com a gönderme yapıyorlar, iyi hoşta kardeşim sarı zemin sarı tişört filan direk sahibinden.com geliyor insanın aklına, hani reklamın iyisi kötüsü olmaz denir , oraya geliyor iş , bir nevi sahibindenin reklamınıda yapıyor bedavadan :).
Reklamı bulamadım daha internete düşmemiş galiba.
Yalnız sahibinden.com cevap verecek mi nasıl cevap verecek filan merak ediyorum.
İş iyice Gsm şirketlerinin yaptığı atışmalı reklamlara dönüyor, güzelde oluyor bence.
3 kişi bu mesajı beğendi.
---
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
434, (%100)
Bir alanda tek bir büyük var ise, diğerleri bu zirvedeki firmayı düşürmeye çalışarak, küçük düşürerek bir yerlere gelmeye çalışıyor. Ama sanmıyorum hiç birinin sahibinden ile yarışabileceğini.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
programcı
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
diğerlerinin işine gelmezdir. Zamanında hürriyet ne kadar sömürdü tabi koskoca holding. Sahibinden onun pastayı yiyor işine gelir mi ? Ben sahibinden.com dan yanayım. Çorap değil ne satarsa satsın adamları deviremezler
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
İşletme
-
-
Ad Soyad
Ç** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sonuçta Sahibinden.com'un kendisi satmıyor ki bu ürünleri. Sadece aracılık yapıyor. Bu durum komik olmuş, ozaman pil satılan marketten ekmek alınmaz diye bir mantık kuralım.
Bence gereksiz reklamlar, başkasını kötüleyerek kendini ön plana çıkarmak isteyenlerin nesli tükenmiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Senarist
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
olayın tüm sebebi alan adındaki "sahibinden" kısmı. çünkü sahibinden.com öyle güzel bir alan adı almış ki google'a "sahibinden kiralık" yazan da, "sahibinden satılık" yazan da, "sahibinden araba" yazan da ilk sahibinden.com'u görüyor. ne yapsalar, ne deneseler ilk sırada onun çıkmasını engelleyemiyorlar. bu yüzden bu kadar saldırmaları :)
hatta arabam.com "sahibinden araba" aramasında en üste çıkamadığı için bu aramaya en tepeye reklam vermiş. hem de sahibinden.arabam.com diye :D
yani daha çok uğraşacaklar ama sahibinden.com'u deviremeyecekler. dediğim gibi "alan adı yeter!"
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Fotoğraf, Grafik, Radyoloji
-
-
Ad Soyad
G** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Valla reklamın iyisi kötüsü olmaz onlar ne kadar gömerse sahibinden.com'u site o kadar yükselecek gibime geliyor benim şahsen onlar gömdükçe ben uyuz oldum o gömenlere :D Sahibinden forever :D
Selamunaleyküm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Bu tarz reklamlar için farklı sektörlere bakmaya gerek yok. Ben ne bileyim Yandex miyim reklamındaki çocuğun Google'ın renkleri olan kıyafet giymesi de buna örnek gösterilebilir. :)
Dokuz
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Rekabeti izlemek keyifli oluyor :) Reklam konusunda sahibinden daha uzun ve etkili yapiyor.