-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
işsiz
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
böyle bir durumda ne yapmam gerekir sizce. yazı kendi özgün yazım hiçbir yerden kopyalama filan kesinlikle olmadı. adam direk yazıyı değiştirip kendininmiş gibi koymuş siteye resimide benim blogdan alıp kendi bloğuna uplayarak koymuş ve bu şekilde benden önce çıkıyo. böyle bir duruda kalan var mı aranızda :mad:
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog. / Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ü** G**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Yazdığınız yazıları yayınlarken hemen index alması için WM Toolsdan dizine gönderin ve kopyalama işlemi yapan siteyi, Google'a bildirin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
İçeriği degistirdiyse elinden bir sey gelmez sanırım
Mahsuru yoksa iki linki de yapistir bi okuyalim
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
İşletme
-
-
Ad Soyad
Ç** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kendi hazırladığım özgün içeriğimi adam tüm kodlarıyla birlikte kopyalayıp kendi sitesine yapıştırmış, konunun içindeki resimler dahi benim sitemin url'lerini taşımakta. Düşünün Adam öyle kopyalamış ki resimlerini bile benim sitemden çektiriyor :)
Adam konu kelimeleri aramalarında google'da 1. sırada bense 4.5 Sayfalardayım :) adam 1. sayfa 1. sıra ben 4.5. sayfa :) Sanırım 1 yıldan fazladır 3-4 kere spam bildirimi yaptım, şikayetler ettim ama değişen bişey yok :)
Sanırım Biraz Şans Meselesi Bunlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web master
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
şikayet işi yaş.200k lık forumlar bile benden çalıyor.hepsini şikayet ediyorum ama fos.en iyi yol hızlı index alabilmek.şuana kadar benden çalan kimse önüme geçemedi.sitenin seosunu düzeltirsen çalma işi pek kafana takılmaz.
www.ustaderslik.com